Ontdek de ultra-snelle internet VOO
Meer vermogen, meer vrijheid.

Toudoo

Niet te veel en niet te weinig,
precies wat u zoek.

NET 75 Mbps - Upload 4 Mbps
Volume internet 100 Gb - Service Wi-Free inclus

NET 75 Mbps1
Upload : 4 Mbps1
Volume : 100 Gb
key
?
Promo  2 maanden gratis4
26 31 ,95€
16 21 ,95€ /maand
gedurende 3 maanden  Exclu Web

Promo
Gratis installatie (60€)

Exclu web
+ € 10 korting gedurende 3 maanden

= 90€ korting

Bestellen Bestellen
Wahoo

Gemoedsrust voor
een scherpe prijs.

NET 125 Mbps - Upload 6.5 Mbps
Volume internet onbeperkt - Service Wi-Free inclus

NET 125 Mbps2
Upload : 6.5 Mbps2
Volume : onbeperkt3
key
?
Promo  2 maanden gratis4
48 53 ,95€
38 43 ,95€ /maand
gedurende 3 maanden  Exclu Web

Promo
Gratis installatie (60€)

Exclu web
+ € 10 korting gedurende 3 maanden

= 90€ korting

Bestellen Bestellen

Promo
Gratis installatie (60€)
 
Exclu Web
+ € 10 korting gedurende 3 maanden

= 90€ korting

Gratis internetten overal in België met Wi-Free : inbegrepen

Toudoo
Wahoo

Hoe neem ik een abonnement op razendsnel internet ?

Voorwaarden

Voorwaarden

Downloadsnelheid

De snelheid bij het downloaden en uploaden hangt af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die bereikt kunnen worden via een kabelverbinding. Als u een wifi-verbinding gebruikt, kunnen de behaalde snelheden lager liggen.

Vanaf 1 juli 2016 wordt de snelheid van het internetaanbod geleidelijk aan opgevoerd voor het volledige VOO-netwerk.

1 NET toudoo: Snelheid: tot 75 Mbps/4 Mbps volgens installatie, volume: 100 GB, € 1/500 MB extra.

Op 1 juli 2016 is de downloadsnelheid van de formule NET toudoo veranderd van 50 naar 75 Mbps, en de uploadsnelheid van 2,5 naar 4 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones.

2 NET wahoo: Snelheid: tot 125 Mbps / 6,5 Mbps afhankelijk van de installatie, volume: onbeperkt.

Op 1 juli 2016 is de downloadsnelheid van de formule NET wahoo veranderd van 100 naar 125 Mbps, en de uploadsnelheid van 5 naar 6,5 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones.

3 Onbeperkt maandelijks volume (inbegrepen bij de formule NET wahoo)

Het aanbod van de dienst Internet Illimité van VOO is bedoeld voor persoonlijk en privégebruik door de klant. De onbeperktheid van de dienst wordt niet gegarandeerd in geval van bedrog, oneerlijk gebruik, gebruik dat de rechten van derden, meer bepaald hun intellectuele rechten, schaadt of gebruik dat neerkomt op misbruik van recht in de zin van de rechtspraak. De klant moet beschikken over een VOO-modem die EuroDOCSIS 3.0 ondersteunt om gebruik te maken van de internetformules wahoo en tatoo. Bij klanten die op het moment waarop ze intekenen op de aanbieding een andere VOO-modem huren, wordt de huidige modem kosteloos vervangen door een VOO-modem die EuroDOCSIS 3.0 ondersteunt. Klanten die op het moment waarop ze intekenen op de aanbieding eigenaar zijn van een andere VOO-modem, krijgen kosteloos een VOO-modem die EuroDOCSIS 3.0 ondersteunt.

4 VOO Internet Security 2 maanden gratis

Aanbieding geldig voor elk abonnement op VOO Internet Security. Aanbieding geldig voor klanten die de voorbije twaalf maanden niet beschikten over een abonnement op de optie VOO Internet Security. De optie VOO Internet Security is een extra dienst die gecombineerd moet worden met de internetdienst van VOO (afzonderlijk of in het kader van een VOO-formule). De optie VOO Internet Security is compatibel met de besturingssystemen Windows, Mac OS X, Android en iOS.

Voorwaarden van de promotie

NET toudoo of wahoo: GRATIS INSTALLATIE (€ 60)

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van zes maanden op Internet toudoo of wahoo bij intekening van 20 november 2018 tot en met 28 januari 2019. Er worden activeringskosten (€ 50) aangerekend. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra dienst aan de abonnementsformule.
De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.
Prijzen en kenmerken op 1/11/2018.

+ Webdeal: Drie kortingen van € 10

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op Internet toudoo of wahoo bij intekening van 20 november 2018 tot en met 28 januari 2019.