TRIO TV + NET + MOBILE
Het pack dat even mobiel is als u!

Wilt u graag onbeperkt bellen en sms’en? Comfortabel internetten zonder uw data in het oog te hoeven houden? Televisie kijken op al uw schermen? De pack TRIO TV + NET + MOBILE biedt u alles wat u nodig hebt zonder overbodig gedoe!

Nieuw

tv TV Interactive

internet Downloadsneilheid : 125 Mbps
+ Onbeperkt volume

mobile Minutes et SMS illimités + 2 Go de DATA

Voeg 8 Go toe voor 8€

69,95€ /maand

Bestellen
x

Gelieve één van onze promotie selecteren.

Promo
Promo TV

Een Smart TV Philips (126 cm) 4K UHD met een waarde van 599€

Zie functies
Mijn keuze
of

170€ korting
Gratis entreegelden (€ 110)
+ € 10 korting gedurende 6 maanden

Mijn keuze

Ontdek alle voordelen
van ons nieuwe aanbod

tv

Televisie waar u maar wilt

Met meer dan 70 zenders is er voor ieder wat wils.
En dankzij VOOmotion blijft u mobiel: u kijkt op al uw schermen (televisie, computer, tablet of smartphone) overal in huis. (in de zetel, de keuken of in bed).

internet

Het snelste internet van uw streek en dat onbeperkt

Met het snelste internet van de streek surft en downloadt u naar hartenlust, zoveel u maar wilt!
En met een hoge en constante snelheid kan het hele gezin tegelijk surfen. Te gek!

mobile

Onbeperkt bellen en sms’en

Wees mobieler dan ooit!
Met uw abonnement kunt u onbeperkt bellen en sms’en naar alle Belgische operatoren!
Bovendien krijgt u 2 GB of 10 GB met Databoost optie om te surfen waar u ook bent.

Uw persoonlijke account My VOO

Al VOOmobile-klant? Raadpleeg uw mobiel verbruik en houd steeds uw verbruik bovenop uw abonnement in de gaten op uw persoonlijke account.

myVOO ontdekken

Voorwaarden

Voorwaarden van de aanbieding

TRIO TV NET MOBILE: GRATIS SMART-TV PHILIPS 4K 50'' TER WAARDE VAN € 599 of GRATIS ACTIVERING (€ 50), GRATIS INSTALLATIE (€ 60) EN ZES KORTINGEN VAN € 10

Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Trio-formule TV Net Mobile bij intekening van 20 november 2018 tot en met 28 januari 2019, met een verbintenis van 24 maanden gekoppeld aan de smart-tv Philips 4K 50''. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Voor klanten die kiezen voor de smart-tv Philips 4K 50'', worden activeringskosten (€ 50) en/of installatiekosten (€ 60) aangerekend.
Aanbieding smart-tv Philips 4K 50'' niet geldig voor klanten die hun VOO-internetabonnement hebben opgezegd binnen de twaalf maanden voorafgaand aan hun intekening op het nieuwe abonnement of voor derden die wonen op hetzelfde adres als een dergelijke klant. De smart-tv Philips 4K 50'' wordt persoonlijk bij de klant thuis in België geleverd als de factuur voor de kosten vooraf binnen de 30 dagen na ontvangst van de factuur wordt betaald. VOO behoudt zich het recht voor om elke promotie niet toe te passen indien deze voorwaarden niet worden nageleefd en indien betaling niet binnen deze termijn is gebeurd.
De download- en uploadsnelheid hangt onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.
Prijzen en kenmerken op 1/11/2018.