Your browser is not up to date and is not able to run this publication.
Learn more

JURIDISCHE VERMELDINGEN: Behalve indien anders aangegeven en met uitzondering van specifieke promoties zijn onze aanbiedingen geldig voor elk nieuw abonnement op een VOO-dienst. Onze prijzen zijn inclusief terbeschikkingstelling van de modem. Neem voor informatie over de beschikbaarheid van de dienst VOO en/of Be tv in uw regio en/of het HD-signaal en voor verdere inlichtingen over de diensten en de tarieven contact op met onze verkopers of bezoek de websites voo.be en/of betv.be. De diensten van VOO en/of Be tv zijn bestemd voor privégebruik in overeenstemming met de algemene voorwaarden van VOO en/of Be tv. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website voo.be. Prijzen en kenmerken op 1/04/2019.

DUO toudoo, wahoo of tatoo: gratis activering (normaal 50), gratis installatie (normaal 60) en drie kortingen van 15. Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Duo-formule toudoo, wahoo of tatoo bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule.

TRIO VAST toudoo, wahoo of tatoo: gratis activering (normaal 50), gratis installatie (normaal 60) en drie kortingen van 15. Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een TRIO-formule TV + NET + TEL toudoo, wahoo of tatoo bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule.

TRIO mobile: gratis activering (normaal 50), gratis installatie (normaal 60) en drie kortingen van 15. Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Trio-formule TV + NET + MOBILE bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule.

ONE: gratis activering (t.w.v. 50), gratis installatie (t.w.v. 60) en zes kortingen van 15. Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op One bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste of mobiele dienst aan de abonnementsformule.

VOOMOBILE: zes kortingen van 4 . Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement op VOOmobile bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019.

Optie DataBoost: optie voorbehouden voor klanten met een gsm-abonnement van het type hero, wahoo of tatoo, een TRIO PACK TV+NET+MOBILE, of het all-inpack One. Het niet- gebruikte datavolume in de loop van een maand wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en de rest van Europa. Als u in Europa de limiet van 200 MB/dag overschrijdt, dan wordt een supplement toegepast van 0,007/MB.

Optie BlablaBoost: 2 per maand voor een bestaande klant met internet of IDTV van VOO. 8 per maand voor elke andere klant.

Optie Data: aanbieding voorbehouden voor VOO-klanten en geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement op de Optie Data met de promo smartphone van VOOmobile ( 6, 16 of 32/maand) bij intekening van 29 januari tot en met 24 maart 2019, met een verbintenis van 24 maanden gekoppeld aan de smartphone.

Optie Budget Maîtrisé: met de Optie Budget Maîtrisé kunt u uw oproepen blokkeren boven een maximumbedrag wanneer u in België bent. De blokkering in het buitenland is echter

niet 100 % gegarandeerd. Om zeker te zijn dat u een bepaald maximumbedrag buiten uw forfait niet overschrijdt, kunt u uw communicatie vanuit het buitenland blokkeren door met uw VOOmobile-telefoon contact op te nemen met onze klantendienst op het nummer 5050.

Optie vers l'Europe : met de Optie vers l'Europe belt u 30 minuten en stuurt u 30 sms'en vanuit België naar de rest van Europa. Overschrijdt u dit forfait, dan is het standaardtarief van toepassing (http://www.voo.be/nl/mobile/internationaal- tarief/). Eén Optie Vers l'Europe per simkaart. De belminuten en sms'en inbegrepen bij de Optie Vers l'Europe zijn niet geldig naar satellietnetwerken of speciale nummers (stemmen, 0900 enz.). Niet-gebruikte minuten en sms'en tijdens een maand worden niet overgedragen naar de volgende maand. Oproepen naar een Europees land worden vanaf de 31e seconde aangerekend per seconde. De eerste 30 seconden van elke oproep worden altijd aangerekend. De lijst met Europese landen vindt u op www.voo.be/nl/mobile/internationaal-tarief/

INTERNET

De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.

NET toudoo: zes kortingen van 7. Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van zes maanden op Internet toudoo bij intekening van 24 april tot en 30 juni 2019. Er worden activeringskosten ( 50) en installatiekosten ( 60) in rekening gebracht. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule.

NET wahoo: gratis installatie (t.w.v. 60) en zes kortingen van 8. Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van zes maanden op Internet wahoo bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019. Er worden activeringskosten ( 50) aangerekend. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule.

NET toudoo + TEL Eco Soir & Week-end: gratis activering (t.w.v.  50). Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van zes maanden op Internet toudoo en Telefoon Eco Soir & Week-end bij intekening van 25 maart tot en met 23 april 2019. Er worden installatiekosten ( 60) aangerekend. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra dienst aan de abonnementsformule.

Optie VOO Internet Security: eerste twee maanden abonnement gratis. Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement op VOO Internet Security bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019. Aanbieding niet geldig voor klanten die tussen 24 april 2018 en 23 april 2019 al beschikten over een abonnement op VOO Internet Security. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties.

TELEVISIE

De .évasion-box: functies 'Terugkeren naar het begin van het programma dat bezig is' en 'Bekijken en herbekijken, tot zeven dagen terug': voor zover de programma's/zenders beschikbaar zijn. 'Opnameprogrammering op afstand' en 'Afstandsbediening met tablet, smartphone en Apple Watch™': enkel beschikbaar via de gratis dienst VOOmotion, voor zover de programma's/ zenders beschikbaar zijn. Bij intekening op een abonnement/ pack met de .évasion-box hoeven VOO-klanten die al over een VOOcorder beschikken en geen nieuwe dienst toevoegen aan hun abonnement enkel de overstapkosten te betalen van 60.

De digitale tv-kaart: de digitale tv-kaart ondersteunt de tv-opties niet.

42