Internetten vanaf 19,95

Makkelijk uw Internet-pack samen

{{error}}
Kies de gewenste internetsnelheid
{{pack_intro}}
PROMO

{{price_infos}}

X
{{popin_content}}
Bestellen

internet {{net}}

tv {{tv}}

icon-telephone-fixe {{tel}}

mobile {{mobile}}

Klant worden bij VOO is nog makkelijker via Easy Switchi

X

Het gaat om een procedure om gemakkelijker van operator te veranderen voor uw internet- en tv-diensten, waarbij uw nieuwe operator de opzegging van uw diensten bij uw oude operator op zich neemt. Het doel van die procedure is ervoor te zorgen dat de klant bij een verandering van operator niet te maken krijgt met een onderbreking van de diensten of dubbele facturatie, of dat die alleszins beperkt blijven tot een voor de klant aanvaardbare duur.

Voorwaarden van de promoties

NET toudoo: ZES KORTINGEN VAN € 7

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op Internet toudoo bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019. Er worden activeringskosten (€ 50) en installatiekosten (€ 60) in rekening gebracht. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen. Prijzen en kenmerken op 1.4.2019.

NET wahoo: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 60) EN ZES KORTINGEN VAN € 8

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op Internet wahoo bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019. Er worden activeringskosten (€ 50) aangerekend. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen. Prijzen en kenmerken op 1.4.2019.

+ Webdeal: Gratis activering (t.w.v. € 50)

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op Internet wahoo bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019 op de website www.voo.be.

DUO toudoo, wahoo of tatoo: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN DRIE KORTINGEN VAN € 15

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Duo-formule toudoo, wahoo of tatoo bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen. Prijzen en kenmerken op 1.4.2019.

+ Webdeal: Drie kortingen van € 15

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Duo-formule toudoo, wahoo of tatoo bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019 op de website www.voo.be.

TRIO TV + NET + TEL toudoo, wahoo of tatoo: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN DRIE KORTINGEN VAN € 15

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Trio-formule TV + NET + TEL bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen. Prijzen en kenmerken op 1.4.2019.

TRIO TV + NET + MOBILE: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN DRIE KORTINGEN VAN € 15

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Trio-formule TV + NET + MOBILE bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen. Prijzen en kenmerken op 1.4.2019.

+ Webdeal: Drie kortingen van € 15

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Trio-formule TV + NET + MOBILE bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019 op de website www.voo.be.

ONE: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN ZES KORTINGEN VAN € 15

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op One bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste of mobiele dienst aan de abonnementsformule. De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen. Prijzen en kenmerken op 1.4.2019.

+ Webdeal: Drie kortingen van € 15

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op One bij intekening van 24 april tot en met 30 juni 2019 op de website www.voo.be.