Bliksemsnel internet

Bliksemsnel internet dankzij onze kabeltechnologie
<strong>Bliksemsnel</strong> internet

Met het snelste internet van uw streek bent u zeker dat u bij VOO een oplossing vindt die al is aangepast aan uw toekomstige behoeften.

Welke snelheid heb ik nodig ?
Welke snelheid heb ik nodig ? Family Family

Gedaan met die beproevingen, zelfs wanneer iedereen tegelijk aan het surfen is.

Uw huisgenoten hebben verschillende behoeften, dus hoe kunt u er zeker van zijn dat u goed doet voor iedereen? 75 Mbps, 125 Mbps of 400 Mbps, welke bandbreedte hebt u nodig?

Mijn internetbehoeften nagaan

Gewoon internet nodig ?

Kies uit toudoo, alles wat u nodig hebt voor een zacht prijsje, of wahoo, onbeperkt internet voor een scherpe prijs, het internetaanbod dat het best bij u past.

toudoo
NET 75 Mbps 1
UPLOAD 4 Mbps 1
VOLUME 100 Go
<strong>VOO Internet Security</strong>

Bescherm tot 6 PC, Mac, smartphones en tablet tegen de gevaren van het internet.

VOO Internet Security 5
webdeal
27,95€  22,95€
webdeal

Gratis entreegelden (110€)
+ € 5 korting gedurende 6 maanden

gedurende 6 maanden Ofwel een totaalvoordeel van 140€ Bestellen
wahoo
NET 125 Mbps 2
UPLOAD 6.5 Mbps 2
VOLUME onbeperkt 3
<strong>VOO Internet Security</strong>

Bescherm tot 6 PC, Mac, smartphones en tablet tegen de gevaren van het internet.

VOO Internet Security 5
promo
49,95 29,95€
promo

Gratis entreegelden (110€)
+ € 20 korting gedurende 3 maanden

webdeal

+ € 20 korting gedurende 1 maanden

gedurende 4 maanden Ofwel een totaalvoordeel van 190€ Bestellen
... Of nood aan meer snelheid ?
1 uur muziek in 5 seconden 1 film 4K in 5 minuten Snelle downloads op steam

... Of nood aan meer snelheid ?

VOO biedt u het snelste internet van uw streek dankzij technologie op basis van een coaxkabel met een debiet tot 400 Mbps bij het all-inpack One.

Ontdek het all-inpack One.

Vind het Pack dat het beste bij u past.

Mijn internetbehoeften nagaan

Downloadsnelheid De snelheid bij het downloaden en uploaden hangt af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die bereikt kunnen worden via een kabelverbinding. Als u een wifi-verbinding gebruikt, kunnen de behaalde snelheden lager liggen.

Vanaf 1 juli 2016 wordt de snelheid van het internetaanbod geleidelijk aan opgevoerd voor het volledige VOO-netwerk.

1NET toudoo: Snelheid: tot 75 Mbps/4 Mbps volgens installatie, volume: 100 GB, € 1/500 MB extra. Op 1 juli 2016 is de downloadsnelheid van de formule NET toudoo veranderd van 50 naar 75 Mbps, en de uploadsnelheid van 2,5 naar 4 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones.

2NET wahoo: Snelheid: tot 125 Mbps / 6,5 Mbps afhankelijk van de installatie, volume: onbeperkt. Op 1 juli 2016 is de downloadsnelheid van de formule NET wahoo veranderd van 100 naar 125 Mbps, en de uploadsnelheid van 5 naar 6,5 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones.

3Onbeperkt maandelijks volume (inbegrepen bij de formule NET wahoo) Het aanbod van de dienst Internet Illimité van VOO is bedoeld voor persoonlijk en privégebruik door de klant. De onbeperktheid van de dienst wordt niet gegarandeerd in geval van bedrog, oneerlijk gebruik, gebruik dat de rechten van derden, meer bepaald hun intellectuele rechten, schaadt of gebruik dat neerkomt op misbruik van recht in de zin van de rechtspraak. De klant moet beschikken over een VOO-modem die EuroDOCSIS 3.0 ondersteunt om gebruik te maken van de internetformules wahoo en tatoo. Bij klanten die op het moment waarop ze intekenen op de aanbieding een andere VOO-modem huren, wordt de huidige modem kosteloos vervangen door een VOO-modem die EuroDOCSIS 3.0 ondersteunt. Klanten die op het moment waarop ze intekenen op de aanbieding eigenaar zijn van een andere VOO-modem, krijgen kosteloos een VOO-modem die EuroDOCSIS 3.0 ondersteunt.

4VOO Internet Security 2 maanden gratis Aanbieding geldig voor elk abonnement op VOO Internet Security. Aanbieding geldig voor klanten die de voorbije twaalf maanden niet beschikten over een abonnement op de optie VOO Internet Security. De optie VOO Internet Security is een extra dienst die gecombineerd moet worden met de internetdienst van VOO (afzonderlijk of in het kader van een VOO-formule). De optie VOO Internet Security is compatibel met de besturingssystemen Windows, Mac OS X, Android en iOS.

Voorwaarden van de promotie

NET TOUDOO: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN ZES KORTINGEN VAN 5 €

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op Internet wahoo bij intekening van 8 oktober tot en met 12 november 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule.
De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.voo.be of in onze winkels. Prijzen en kenmerken op 01/10/2019.

NET WAHOO: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN DRIE KORTINGEN VAN € 20

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op Internet wahoo bij intekening van 20 augustus tot en met 21 oktober 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule.
De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.voo.be of in onze winkels. Prijzen en kenmerken op 01/08/2019.

+ Webdeal: Eén korting van € 20

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Internet wahoo bij intekening van 20 augustus tot en met 21 oktober 2019 op de website www.voo.be.