Bliksemsnel internet voor iedereen.

Tegenwoordig zijn al onze toestellen verbonden: computers, smartphones, tablets, consoles. Streaming biedt enorm uitgebreide content (VOOmotion, Be tv Go, Netflix, Spotify …) die ook steeds meer bandbreedte vraagt. Of het nu voor het gezin of voor het werk (VOObusiness) is, er is nog nooit zoveel nood geweest aan een krachtige internetverbinding.

Een kabel gemaakt voor breedbandverbindingen.

Onze internetverbinding biedt u een hogere snelheid voor heel Wallonië dankzij onze coaxkabel die ontwikkeld is voor breedbandinternet. Met zijn vernieuwende structuur kan hij in tegenstelling tot een telefoonkabel (ADSL en VDSL) zeer grote hoeveelheden gegevens overbrengen.

Met snelheden die heel binnenkort 400 Mbps halen, kunt u in minder dan 5 seconden 1 uur muziek downloaden, in minder dan 5 minuten een film in 4K, en zonder haperingen genieten van uw online videogame!

Een netwerk dat bestand is tegen de toekomst.

In tegenstelling tot VDSL, waarvan de snelheid vermindert naargelang de afstand tussen uw woning en de centrale in uw buurt, garandeert de coaxkabel u altijd de hoogst mogelijke snelheid. En aangezien het netwerk kan evolueren, zal uw internetverbinding binnen enkele jaren ook sneller dan 1.000 Mbps kunnen worden zonder dat we alle voetpaden in uw buurt hoeven open te breken!

Onbeperkt, echt onbeperkt.

Wist u dat twee uur per dag uw lievelingsseries bekijken in 4K op een maand tijd bijna 500 GB verbruikt? En een bewakingscamera tot 300 GB?

Bij VOO hoeft u zich daar geen zorgen over te maken! Wij bieden u een internetverbinding zonder volumebeperking en dat om aan al uw noden te beantwoorden. Profiteer van onze krachtige verbinding voor meer vrijheid.

help_bubble ? Praktisch

Wie kan gebruikmaken van die nieuwe snelheid en tegen welke prijs?

Wij leggen de laatste hand aan het aanbod en zullen heel binnenkort informatie geven over de mogelijkheden. Hoe dan ook zullen alle klanten van VOO technisch in staat zijn om deze snelheid te ontvangen.

Wanneer zal die snelheid beschikbaar zijn in mijn regio?

De overgang naar die snelheden gebeurt komende winter, zone per zone. In dit stadium is de planning nog niet opgesteld maar u zult persoonlijk op de hoogte gebracht worden zodra uw zone gemigreerd wordt. Wees gerust, de verandering gebeurt automatisch.

Is mijn modem compatibel met die nieuwe snelheid?

Als u over een Technicolor-modem beschikt, kunt u die snelheid zonder problemen aan. Als u over een Netgear-modem beschikt, zal de snelheid eerder rond 360 Mbps liggen. Als de snelheid niet langer aan uw behoeften voldoet, kan de modem gratis ingewisseld worden.

Onze mooiste packs

Icones Pack One

One

Maak uzelf het leven makkelijk met One, het all-inpack.

Icones Pack TRIO

TRIO tatoo

Combineer televisie, internet en vaste lijn in een uitgebreide, scherp geprijsde formule.

Icones Pack DUO

DUO tatoo

Televisie en internet, een eenvoudige formule op maat van uw behoeften