verdubbelt
uw data

PROMO gedurende 12 maanden*

*Offer under conditions.

Geniet ervan !

Voeg 8 GB data toe aan
uw maandelijkse abonnement
voor slechts € 8.

Geniet ervan !

VOOmobile : abonnement voor GSM

sim

De forfaits

Kies voor een eenvoudige mobiele formule die beantwoordt aan uw behoeften.

Ontdek het aanbod van VOOmobile
smartphone plus sim

Smartphones met forfaits

Combineer uw abonnement met een 4G-smartphone voor een uiterst voordelige prijs. Beperkt tot VOO klanten.

Ontdek de catalogus

Voorwaarden

VOOmobile

In België zijn de in de formule inbegrepen belminuten, sms'en en het volume mobiel internet geldig naar alle mobiele en vaste netwerken.
In de Europese Unie zijn de in de formule inbegrepen belminuten, sms'en en het volume mobiel internet geldig naar alle mobiele en vaste netwerken van België en van de Europese Unie middels een supplement (gemaakte oproepen € 0,038/min • verzonden sms’en € 0,012/sms • data € 0,007/MB).
Er is echter geen supplement van toepassing voor de eerste 60 belminuten, de eerste 60 verstuurde sms'en en de eerste 200 MB internetvolume die dagelijks worden verbruikt. In België worden de oproepen aangerekend per seconde vanaf de 61e seconde en de gegevens per 10 Kb boven de eerste honderd Kb. De belminuten, sms'en en het volume mobiel internet kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand en zijn niet geldig naar speciale, dure nummers (stemmen, 0900 enz.) en diensten geleverd door derden.

VOOMOBILE: TWAALF MAANDEN LANG TWEE GB DATA GRATIS

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement op VOOmobile bij intekening van 29 januari tot en met 24 maart 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een mobiele dienst aan de abonnementsformule. Dit aanbod is niet geldig voor klanten die hun VOOmobile-abonnement hebben opgezegd binnen de maand voorafgaand aan hun intekening op het nieuwe abonnement of voor andere personen die op hetzelfde adres wonen als een dergelijke klant. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere mobiele promoties.
Prijzen en kenmerken op 01.01.2019.

Optie DataBoost

Optie voorbehouden voor klanten met een gsm-abonnement van het type hero, wahoo of tatoo of het all in One-pack. Het niet-gebruikte datavolume in de loop van een maand wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en de rest van Europa. Als u in Europa de limiet van 200 MB/dag overschrijdt, dan wordt een supplement toegepast van € 0,007/MB. Kijk voor meer info op voomobile.be of loop langs in een van onze winkels. Prijzen en kenmerken op 22/10/2018.