One, het all-inpack dat u het leven makkelijk maakt

Personaliseer uw One-Pack door de inbegrepen tv-Extra van uw keuze te selecteren :

89 chaines interactives tv
70 interactieve zenders
89 chaines interactives net

Snelheid: 400 Mbps
+ Onbeperkt volume

89 chaines interactives mobile

Onbeperkt bellen en sms’en
+ 2 GB 4 GB DATA

89 chaines interactives tel

24/7 onbeperkt bellen


Promotie
95,00€ /maand
Promo

Convertible laptop (549€)
+ 2 GB data gedurende 12 maanden (Mobile)

Of

Promo

Gratis entreegelden (110€)
+ 20€ korting gedurende 6 maanden
+ 2 GB data gedurende 12 maanden (Mobile)

Webdeal

+ 20€ korting gedurende 3 maanden

  i

+ Gratis convertible computer Of 75,00€ gedurende 9 maanden

Bestellen

14 dagen bedenktijd

400 Mbps … Surf razendsnel!

One, dat is ook supersnel internet van 400 Mbps zonder beperking van het downloadvolume! Dankzij onze kabeltechnologie genieten al uw gezinsleden tegelijk en zonder vertraging van hun verbinding. Is het leven niet mooi?

400 Mbps … Surf razendsnel!
Het snelste internet van uw streek: 400 Mbps
Echt onbeperkt internet, zonder dat u moet inleveren op snelheid
VOO Internet Security: 2 maanden gratis
400 Mbps … Surf razendsnel! 400 Mbps … Surf razendsnel! 400 Mbps … Surf razendsnel! 400 Mbps … Surf razendsnel! 400 Mbps … Surf razendsnel!

Televisie voor het hele gezin

Meer dan 70 zenders, waarvan 19 in HD, inclusief de tv-Extra van uw keuze: Be tv, VOOsport World of Family Fun. Films, series, documentaires, sport en tekenfilms ... met One is er voor elk wat wils!

En om programma’s te bekijken?En om programma’s te bekijken?Gedaan met de discussies om een tv-programma te kiezen. Met VOO geniet iedereen van zijn programma waar hij dat wil: op tv, de computer, tablet of gsm.

Televisie voor het hele gezin
Elke maand gratis één VOD-film
Bekijk tot vijf programma's tegelijkertijd op VOOmotion.
Een tweede scherm beschikbaar via Apple TV of Android TV
Televisie voor het hele gezin Televisie voor het hele gezin Televisie voor het hele gezin Televisie voor het hele gezin

Het supergulle gsm-abonnement

Bel, stuur onbeperkt sms’en en profiteer van 2 GB data om op uw smartphone te surfen.

Laat het hele gezin meegenietenLaat het hele gezin meegenietenSlechts € 12 per bijkomend mobiel abonnement (onbeperkt bellen en sms'en + 2 GB data).

Boost uw data!Boost uw data!Activeer de Optie Databoost - 8 GB data voor slechts € 8 extra per maand.

Het supergulle gsm-abonnement
Het interessantste abonnement op de markt!
2 GB data inbegrepen
Onbeperkt bellen en sms’en
Het supergulle gsm-abonnement Het supergulle gsm-abonnement Het supergulle gsm-abonnement Het supergulle gsm-abonnement Het supergulle gsm-abonnement Het supergulle gsm-abonnement

Vaste lijn zonder beperkingen

Met de vaste lijn voert u in alle rust al uw nationale gesprekken. Bel 24/7 naar vaste of mobiele nummers zonder piek- of daluren en zonder verrassingen.

Belt u naar het buitenland?Belt u naar het buitenland?Uw abonnement bevat 2000 belminuten/maand naar het buitenland!

De lijst bekijken met in het aanbod inbegrepen landen ›

Lijst van landen

EuropaDuitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Spanje, Estland, Frankrijk, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italia, Kazachstan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Nederland, Portugal, Tsjechië, Roemenië, Verenigd, Koninkrijk, Slowakije, Slovenië, Zweden, Zwitserland, Andorra, Guernsey, Jersey, Liechtenstein, Madeira, Monaco, Sint Maarten, Vaticaanstad, Martinique, Guadeloupe, Réunion, Azoren, Gibraltar, Turkije, Rusland Azië-OceaniëAustralië, China, Hongkong, India, Japan, Nieuw-Zeeland, Singapore, Taiwan, ThailandNoord-AmerikaVerenigde Staten, Canada, Hawaï, Alaska,Cenntraal-AmerikaMexicoZuid-AmerikaArgentinië, Peru, VenezuelaAfrikaMarokko
Vaste lijn zonder beperkingen
24/7 onbeperkt bellen naar vaste en mobiele Belgische nummers
2000 gratis belminuten naar het buitenland
Vaste lijn zonder beperkingen Vaste lijn zonder beperkingen Vaste lijn zonder beperkingen
Al VOO-klant?

Voeg een VOO-pakket toe via myVOO.

Activeren via myVOO
Nieuwe VOO-klant?

Bestel een nieuw VOOmobile-pakket.

BESTELLEN
1

In België zijn de in de formule inbegrepen belminuten, sms'en en het volume mobiel internet geldig naar alle Belgische mobiele en vaste netwerken. In de Europese Unie zijn de in de formule inbegrepen belminuten, sms'en en het volume mobiel internet geldig naar alle mobiele en vaste netwerken van België en van de Europese Unie middels een supplement (gemaakte oproepen € 0,038/min • verzonden sms’en € 0,012/sms • data € 0,007/MB).

Er is echter geen supplement van toepassing voor de eerste 60 belminuten, de eerste 60 verstuurde sms'en en de eerste 200 MB internetvolume die dagelijks worden verbruikt. In België worden de oproepen aangerekend per seconde vanaf de 61e seconde en de gegevens per 10 Kb boven de eerste honderd Kb. De belminuten, sms'en en het volume mobiel internet kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand en zijn niet geldig naar speciale, dure nummers (stemmen, 0900 enz.) en diensten geleverd door derden.

2

Optie Databoost : Het niet-gebruikte datavolume in de loop van een maand wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en de rest van Europa. Als u in Europa de limiet van 200 MB/dag overschrijdt, dan wordt een supplement toegepast van € 0,007/MB. Kijk voor meer info op voomobile.be of loop langs in een van onze winkels. Prijzen en kenmerken op 22/10/2018.

3

NET One: Snelheid: tot 400 Mbps / 20 Mbps afhankelijk van de installatie, volume: onbeperkt.

Is de downloadsnelheid van de formule NET tatoo veranderd van 200 naar 400 Mbps, en de uploadsnelheid van 10 naar 20 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones. De snelheid bij het downloaden en uploaden hangt af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die bereikt kunnen worden via een kabelverbinding. Als u een wifi-verbinding gebruikt, kunnen de behaalde snelheden lager liggen.


De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.

4

Optie om elke dag de klok rond te bellen naar vaste lijnen in 64 landen, met uitzondering van speciale nummers en, voor Marokko, nummers van de operatoren WANA Corporate en Medi Telecom. Maximaal 2000 minuten per maand. Als u deze grens overschrijdt, belt u tegen het VOO-tarief voor internationale gesprekken. Meer info op www.voo.be. De niet-gebruikte minuten kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand. Aanbod geldig voor persoonlijk gebruik en voor telefoonverkeer vanaf één enkel nummer.

ONE: GRATIS LENOVO C 340 CONVERTIBLE-LAPTOP VAN 14 INCH TER WAARDE VAN € 549 OF GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN ZES KORTINGEN VAN € 20

Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement van zes maanden op One bij intekening van 20 augustus tot en met 7 oktober 2019 met een verbintenis van 24 maanden gekoppeld aan de Lenovo-laptop. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een internetdienst aan de abonnementsformule. Voor klanten die kiezen voor de Lenovo-laptop, worden activeringskosten (€ 50) en/of installatiekosten (€ 60) aangerekend.
Het Lenovo-laptopaanbod is niet geldig voor klanten die hun VOO-internetabonnement hebben opgezegd binnen de twaalf maanden voorafgaand aan hun intekening op het nieuwe abonnement of voor andere personen die wonen op hetzelfde adres als een dergelijke klant. De laptop wordt persoonlijk bij de klant thuis in België geleverd als de factuur voor de kosten vooraf binnen de 30 dagen na ontvangst van de factuur wordt betaald. VOO behoudt zich het recht voor om elke promotie niet toe te passen indien deze voorwaarden niet worden nageleefd en indien de betaling niet binnen deze termijn is gebeurd.
De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.voo.be of in onze winkels. Prijzen en kenmerken op 01/08/2019.

+ Webdeal: Drie kortingen van € 20

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op One bij intekening van 20 augustus tot en met 7 oktober 2019 op de website www.voo.be.

MOBILE: TWAALF MAANDEN LANG TWEE GB DATA GRATIS

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement op VOOmobile bij intekening van 20 augustus tot en met 7 oktober 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een mobiele dienst aan de abonnementsformule. Dit aanbod is niet geldig voor klanten die hun VOOmobile-abonnement hebben opgezegd binnen de maand voorafgaand aan hun intekening op het nieuwe abonnement of voor andere personen die op hetzelfde adres wonen als een dergelijke klant.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.voo.be of in onze winkels. Prijzen en kenmerken op 1/08/2019.