In alle rust internetten en bellen

Surf op het snelste netwerk
van uw streek.


Bel 's avonds en tijdens het weekend zonder te tellen


Meer info

De formule NET + TEL

37,95€/maand

PROMO Gratis activatie (50€)

Bestellen Zie voorwaarden

Met onze 1.500.000 toegangspunten in België kunt u gelijk waar gratis online.

Wi-Free ontdekken

De slimme vaste lijn

Telefoneert u maar weinig ? Dan is er geen enkele reden om meer te betalen ! Telefoon Eco Soir & W-E is een transparante formule met tarief per seconde overdag en gratis telefoneren naar vaste nummers in België 's avonds, tijdens het weekend en op feestdagen.

Gedetailleerde tarieven

Hoe abonneert u zich op een NET + TEL - formule ?

Voorwaarden

Voorwaarden van de aanbieding

NET toudoo + TEL Eco Soir & Week-end: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50)

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van zes maanden op Internet toudoo en Telefoon Eco Soir & Week-end bij intekening van 25 maart tot en met 23 april 2019. Er worden installatiekosten (€ 60) aangerekend. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra dienst aan de abonnementsformule.
De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.
Prijzen en kenmerken op 1.3.2019.

Voorwaarden

NET toudoo: Snelheid: tot 75 Mbps/4 Mbps volgens installatie, volume: 100 GB, € 1/500 MB extra.

Is de downloadsnelheid van de formule NET toudoo veranderd van 50 naar 75 Mbps, en de uploadsnelheid van 2,5 naar 4 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones.