In alle rust internetten en bellen

Surf op het snelste netwerk
van uw streek.


Bel 's avonds en tijdens het weekend zonder te tellen


Meer info

De formule NET + TEL

34,45€ 39,45€   i
gedurende 6 maanden
Goed voor een totaal voordeel van 140€

X Webdeal

Gratis entreegelden (110€)
+ 5€ korting gedurende 6 maanden

Bestellen Zie voorwaarden

Met onze 1.500.000 toegangspunten in België kunt u gelijk waar gratis online.

Wi-Free ontdekken

De slimme vaste lijn

Telefoneert u maar weinig ? Dan is er geen enkele reden om meer te betalen ! Telefoon Eco Soir & W-E is een transparante formule met tarief per seconde overdag en gratis telefoneren naar vaste nummers in België 's avonds, tijdens het weekend en op feestdagen.

Gedetailleerde tarieven

Hoe abonneert u zich op een NET + TEL - formule ?

Voorwaarden

Voorwaarden van de aanbieding

IDTV, TV + TEL, NET + TEL, NET TOUDOO en WAHOO: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN ZES KORTINGEN VAN € 5

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op IDTV van VOO, een TV + TEL, een NET + TEL of internet toudoo of wahoo bij intekening van 30 juli tot en met 19 augustus 2019.
De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.
Prijzen en kenmerken op 1/7/2019.

Voorwaarden

NET toudoo: Snelheid: tot 75 Mbps/4 Mbps volgens installatie, volume: 100 GB, € 1/500 MB extra.

Is de downloadsnelheid van de formule NET toudoo veranderd van 50 naar 75 Mbps, en de uploadsnelheid van 2,5 naar 4 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones.