TRIO TV + NET + MOBILE
Het pack dat even mobiel is als u!

Wilt u graag onbeperkt bellen en sms’en? Comfortabel internetten zonder uw data in het oog te hoeven houden? Televisie kijken op al uw schermen? De pack TRIO TV + NET + MOBILE biedt u alles wat u nodig hebt zonder overbodig gedoe!

tv TV Interactive

internet Downloadsneilheid : 125 Mbps
+ Onbeperkt volume

mobile Onbeperkt
bellen en SMS
2 GB 4 GB Datavolumen

69,95€ /maand
Promo

Convertible laptop (549€)
+ 2 GB Datavolumen gedurende 12 maanden (Mobile)

Of

Promo

Gratis entreegelden (110€)
+ 15€ korting gedurende 3 maanden
+ 2 GB de data pendant 12 mois (Mobile)

Webdeal

+ 15€ korting gedurende 3 maanden

  i

+ Gratis convertible computer Of 54,95€ gedurende 6 maanden

Bestellen
x

Gelieve één van onze promotie selecteren.

Ontdek alle voordelen
van ons nieuwe aanbod

tv

Televisie waar u maar wilt

Met meer dan 70 zenders is er voor ieder wat wils.
En dankzij VOOmotion blijft u mobiel: u kijkt op al uw schermen (televisie, computer, tablet of smartphone) overal in huis. (in de zetel, de keuken of in bed).

internet

Het snelste internet van uw streek en dat onbeperkt

Met het snelste internet van de streek surft en downloadt u naar hartenlust, zoveel u maar wilt!
En met een hoge en constante snelheid kan het hele gezin tegelijk surfen. Te gek!

mobile

Onbeperkt bellen en sms’en

Wees mobieler dan ooit!
Met uw abonnement kunt u onbeperkt bellen en sms’en naar alle Belgische operatoren!
Bovendien krijgt u 2 GB of 10 GB met Databoost optie om te surfen waar u ook bent.

Uw persoonlijke account My VOO

Al VOOmobile-klant? Raadpleeg uw mobiel verbruik en houd steeds uw verbruik bovenop uw abonnement in de gaten op uw persoonlijke account.

myVOO ontdekken

Voorwaarden

Voorwaarden van de aanbieding

TRIO TV + NET + MOBILE: GRATIS LENOVO C 340 CONVERTIBLE-LAPTOP VAN 14 INCH TER WAARDE VAN € 549 OF GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN DRIE KORTINGEN VAN € 15

Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement van zes maanden op een Trio-formule TV + NET + MOBILE bij intekening van 20 augustus tot en met 7 oktober 2019 met een verbintenis van 24 maanden gekoppeld aan de Lenovo-laptop. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een internetdienst aan de abonnementsformule. Voor klanten die kiezen voor de Lenovo-laptop, worden activeringskosten (€ 50) en/of installatiekosten (€ 60) aangerekend.
Het Lenovo-laptopaanbod is niet geldig voor klanten die hun VOO-internetabonnement hebben opgezegd binnen de twaalf maanden voorafgaand aan hun intekening op het nieuwe abonnement of voor andere personen die wonen op hetzelfde adres als een dergelijke klant. De laptop wordt persoonlijk bij de klant thuis in België geleverd als de factuur voor de kosten vooraf binnen de 30 dagen na ontvangst van de factuur wordt betaald. VOO behoudt zich het recht voor om elke promotie niet toe te passen indien deze voorwaarden niet worden nageleefd en indien de betaling niet binnen deze termijn is gebeurd.
De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.voo.be of in onze winkels. Prijzen en kenmerken op 01/08/2019.

+ Webdeal: Drie kortingen van € 15

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Trio-formule TV + NET + MOBILE bij intekening van 20 augustus tot en met 7 oktober 2019 op de website www.voo.be.

MOBILE: TWAALF MAANDEN LANG TWEE GB DATA GRATIS

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement op VOOmobile bij intekening van 20 augustus tot en met 7 oktober 2019. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een mobiele dienst aan de abonnementsformule. Dit aanbod is niet geldig voor klanten die hun VOOmobile-abonnement hebben opgezegd binnen de maand voorafgaand aan hun intekening op het nieuwe abonnement of voor andere personen die op hetzelfde adres wonen als een dergelijke klant.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.voo.be of in onze winkels. Prijzen en kenmerken op 1/08/2019.