PROMO

Klik hier
549€
GRATIS

Convertible laptop

 
549€
GRATIS

Convertible laptop

Webdeal
Bij aankoop
van onze mooiste packs

Packs waarvoor de promotie geldt

Selecteer hieronder het Pack dat het meest aansluit bij uw behoeften.

Tonen Nee, bedankt

De évasion-box

Beleef een nieuwe
tv-ervaring

De video bekijken (FR)
Icone fleche down

.vrijheid

.evasion .liberté

Maak gebruik van de video wall, ga van thema naar thema, van film naar serie enz. Hebt u het begin van het programma gemist ? Speel het opnieuw af en bekijk het vanaf het begin. U kunt tot wel zeven dagen terugkeren in de tijd !

.intuïtie

.evasion .intuition

Maak kennis met de ongelooflijk vlotte en intuïtieve interface. Het geheugen van de box houdt rekening met uw wensen en stelt programma's voor die aansluiten bij uw voorkeuren. It's magic !
 

.fun

.evasion .plaisir

Maak gebruik van de vele toepassingen: het weerbericht, nieuws, games, recepten enz. Profiteer ook van het mediacenter om muziek, foto's en video's op te slaan. En om u in real time op de hoogte te houden communiceren we met u door middel van berichten.

Een programma opnieuw starten
Een programma opnieuw bekijken
Meerdere programma's opnemen
Opnames op afstand programmeren
Nummering aanpassen
Ik ben geïnteresseerd in de .évasion-box

vrijheid

Een programma opnieuw starten1

Wat later thuis dan verwacht ? Geen enkel probleem: u kunt terugkeren naar het begin van een programma dat bezig is.

Zie voorwaarden

vrijheid

Een programma opnieuw bekijken1

Dankzij Televisie on demand is er altijd wel iets interessants op tv. Met deze dienst kunt u de programma's bekijken of herbekijken die de voorbije zeven dagen uitgezonden zijn.

Zie voorwaarden

Hoe kan ik via Catch-up TV een tv-programma herbekijken ? >

vrijheid

Meerdere programma's opnemen

Gun uzelf de vrijheid om er onverwachts opuit te trekken. Vertrek met een gerust hart. U kunt immers tegelijk een, twee of wel drie programma's opnemen.

Hoe kan ik een programma opnemen met de .évasion-box ? >

vrijheid

Opnames op afstand programmeren

Zap tussen uw verschillende tv-zenders via uw smartphone, tablet of Apple Watch. Met VOOmotion kunt u voortaan heel vlot de opnames van uw favoriete programma's programmeren via uw smartphone of tablet, waar u ook bent.

Zo gebruikt u de Opnames op afstand programmeren ? ›

vrijheid

Nummering aanpassen

U kunt nu de nummering van uw zenders aanpassen en zo de volgorde wijzigen.

Ik ben geïnteresseerd in de .évasion-box
 

Verwijderbare harde schijf

Onbeperkt opnemen dankzij de verwijderbare harde schijven ! Het is mogelijk om extra harde schijven aan te kopen, zodat u uw favoriete opnames langer kunt bewaren.

logo voomotion

VOOmotion is een dienst van VOO waarmee u overal in België naar tv en video's on demand (VOD) kijkt op uw computer, tablet en smartphone via het wifinetwerk van VOO of via een van de 1,5 miljoen Wi-Free-toegangspunten.

ik ben geïnteresseerd in de .évasion-box

intuïtie

Video wall

De interface van de .évasion-box biedt u een volledig nieuwe tv-ervaring Zo beschikt u over een overzicht van de programma's die bezig zijn, ingedeeld per genre.

Wat is de video wall of videomuur ? >

intuïtie

Gids volgens genre

Een nieuwe, uiterst handige GIDS VOLGENS GENRE (films, sport, series, documentaires) om uw programma's te selecteren op basis van het genre of het moment van de dag.

intuïtie

Suggesties

Krijg suggesties voor programma's op tv of Video on Demand die aansluiten bij wat u gewoonlijk bekijkt. Voortaan kijkt u enkel nog naar wat u leuk vindt.

intuïtie

Intuïtieve interface

Dankzij de nieuwe, ergonomische, snelle en vlotte interface hebt u makkelijker toegang tot uw zenders, uw opnames en uw Video on Demand-interface.

intuïtie

Slimme afstandsbediening

Een nog slimmere afstandsbediening, die in enkele keren drukken toegang biedt tot uw vier gidsen (OVERZICHT, VIDEO WALL, KRANT en GIDS PER DAG).

intuïtie

24 uur verspringen in uw Gids

Blader nog vlotter door uw GIDS met de functie '24 uur verspringen', eenvoudigweg met de knoppen >> of << van uw afstandsbediening.

Afstandsbediening

Een vernieuwde en intuïtieve afstandsbediening die uw leven eenvoudiger zal maken. In uw hand reageert uw afstandsbediening ogenblikkelijk op al uw verzoeken. Met een eenvoudige druk op de toets OK krijgt u informatie over het programma dat u bekijkt of opneemt, of schakelt u over van de oorspronkelijke naar de Franse versie.

De afstandsbediening gebruiken ? (FR) ›

Verbeterde afstandsbediening

Met VOOmotion vormt u uw tablet, smartphone en Apple Watch om tot een verbeterde afstandsbediening voor de .évasion-box.

De verbeterde afstandsbediening gebruiken ? (FR) ›

fun

Met de .évasion-box wordt tv-kijken echt fun Puur genieten. Spanning. Verleiding. Zodra de programmagids of de video wall wordt weergegeven, hebt u ogen te kort. Beeld, geluid, beweging. En u houdt de touwtjes in handen.

Toepassingen

Ontdek op de .évasion-box tal van superhandige voorgeïnstalleerde toepassingen waarmee u in een oogwenk het weer, het nieuws, een video op Youtube en nog heel wat meer kunt bekijken.

Kies een toepassing :

Een toepassing speciaal voor bestuurders, met tal van video's: actualiteitenmagazine, autotests, technische fiches enz.

Met de toepassing VOOtube kunt u de video's van Youtube rechtstreeks via uw televisie bekijken. Powered by Youtube.

Test uw kennis op het vlak van film, tv, muziek, people & cultuur. Honderden vragen om op uw eentje of samen met familie of vrienden te beantwoorden.

De lekkerste toepassing: laat uw smaakpapillen tintelen met meer dan 60.000 recepten getest door internetgebruikers en honderden verschillende video's.

Luister gratis naar meer dan 35.000 radiostations en podcasts uit de hele wereld. Op het programma: muziek, sport, nieuws, praatprogramma's, humor enz.

Bekijk continu het weer voor België en het buitenland: de weersverwachtingen uur per uur, voor de komende tien dagen.

Lees elke dag de klok rond het laatste lokale, Belgische en internationale nieuws.

Directe toegang tot de video's van VOOassistance, die u meteen op uw tv kunt bekijken. Zo wordt het heel makkelijk om uw VOO-diensten te gebruiken!

Hoe open ik de toepassingen? (FR) ›

Uw selectie (verlanglijstje) NEW

Een nog persoonlijkere selectie met uw eigen lijstje programma's on demand, om later precies te bekijken wat u wilt. U vindt de selectie op het tabblad “UW SELECTIE”.

Mediacenter

Bewaart u uw vakantiefoto's of -video's en uw favoriete muziek op uw computer? Dankzij onze nieuwe decoder bekijk en beluister je alles gewoon op het scherm van je televisie.

Hoe kan ik kiezen voor de évasion-box ?

  • Hebt u al een VOOcorder wilt u deze vervangen door of aanvullen met de .évasion-box ?

    Dat kan heel makkelijk: om gebruik te maken van deze geavanceerde technologie, hoeft u het enkel aan te vragen. Bent u er klaar voor ?

  • Bent u nog geen tv-abonnee
    bij VOO ?

    Profiteer van de vele functies van de .évasion-box dankzij de formules van VOO. Denk erom dat de .évasion-box inbegrepen is bij het all‑inpack One.

Voorwaarden

1 Terugkeren naar het begin van een programma dat reeds begonnen is

De functies 'Kijken en herbekijken' en 'Tot zeven dagen terug' zijn beschikbaar afhankelijk van de beschikbare programma's/zenders.

2 Migratiekosten voor VOOcorder-klanten

Aan VOO-klanten die al over een VOOcorder beschikken en geen nieuwe dienst toevoegen aan hun abonnement, worden enkel overstapkosten aangerekend (€ 60).