PROMO

Klik hier
549€
GRATIS

Convertible laptop

 
549€
GRATIS

Convertible laptop

Webdeal
Bij aankoop
van onze mooiste packs

Packs waarvoor de promotie geldt

Selecteer hieronder het Pack dat het meest aansluit bij uw behoeften.

Tonen Nee, bedankt

Telefoneert u maar weinig ? Telefoon Eco Soir & W-E is een transparante formule met een tarief per seconde overdag en gratis telefoneren naar vaste nummers in België 's avonds, tijdens het weekend en op feestdagen !
U en uw hele gezin bellen onbeperkt. Met Telefoon Blabla 24h/7 belt u gratis en onbeperkt naar elk vast Belgisch nummer.

Diensten en opties

De formule voor vaste telefonie omvat ook acht gratis diensten, waaronder de mogelijkheid om uw huidige nummer te behouden, en twee betaalopties: de Optie Internationale en de Optie Fixe à Mobile.

Ontdek alle details over onze vaste telefonie ›

De Optie Internationale
is inbegrepen bij
TRIO wahoo,
TRIO tatoo

en bij One

De Optie Fixe à Mobile
is inbegrepen in de formule
TRIO tatoo

De telefoonaansluiting: via de kabel of via de telefoonlijn ?

De aansluiting van de telefoon is supereenvoudig ! VOO laat uw vaste telefoonoproepen via de distributiekabel verlopen en biedt u de mogelijkheid om uw huidige telefoonbekabeling te gebruiken. Aan u de keuze. U kunt dus uw bestaande installatie en uw huidige telefoontoestellen blijven gebruiken.

Dankzij het Alarme-pack van VOO wordt het noodsignaal van uw alarm gegarandeerd verstuurd !

Vraagt u zich af wat er met uw alarm gebeurt bij een elektriciteitsprobleem ? De sirene van uw alarm zal blijven werken. Wat echter met het alarm- of inbraaksignaal dat verstuurd wordt naar de politie, uw beveiligingsfirma of uw gsm ?
Dankzij het Alarme-pack van VOO hoeft u zich geen zorgen te maken ! VOO installeert een noodstroomvoorziening bij u thuis, waarmee uw alarmsysteem een noodsignaal kan versturen, ook als de stroom in uw woning uitgevallen is.

Combineer een vaste lijn met digitale televisie en/of internet

TV + TEL
Bel voordelig en geniet van het allerbeste op tv-vlak

Meer info ›

NET + TEL
Bel voordelig en geniet van razendsnel internet

Meer info ›