i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
speedline__spacer

Aanbiedingen & Packs

De beste formule vinden voor uw behoeften en die van uw gezin? Heel eenvoudig!
Onze assistent helpt u een handje.
Ik wil alle aanbiedingen bekijken
Tot -50%

op onze pakketten + VOO Internet
Security aangeboden voor 6 maanden

PROMOTIE

SOLONET

Volstaat internet voor u? Profiteer van voordelige tarieven aangepast aan uw reële behoeften. Light, RELAX of MAX: u hebt het voor het kiezen!

speedline__spacer

DUONET+TV

Combineer een snelle internetverbinding en gepersonaliseerde televisie met meer dan 70 zenders! Kies de optie MAX om nog sneller te kunnen downloaden.

DUONET+MOBILE

Internet en gsm: eenvoudig, doeltreffend en nog altijd even royaal! Een nog snellere internetverbinding nodig? Kies dan voor de formule MAX!

DUONET+TEL

Een internetverbinding aangepast aan uw behoeften en een telefoonlijn waarmee u onbeperkt van vaste lijn naar vaste lijn belt. Belt u naar het buitenland? Kies dan voor de formule MAX!

TRIONET+TV+MOBILE

Geen vaste lijn nodig? Profiteer met TRIO MOBILE van een internetverbinding aangepast aan uw behoeften, een gepersonaliseerde televisie-ervaring en een superuitgebreid gsm-abonnement!

TRIONET+TV+TEL

Uw winnende TRIO: een vaste lijn, tv en internet. Kies naargelang uw behoeften voor de optie RELAX tegen een klein prijsje of de optie MAX voor een nog uitgebreider aanbod!

QUATRONET+TV+MOBILE+TEL

Met QUATRO plooit VOO zich dubbel voor u. Combineer het beste van internet, tv, gsm en vaste telefonie. Snel. Royaal. En dat alles onbeperkt!

Onze HERO
abonnementen

Onbeperkt gsm'en voor een scherpe prijs. Kies het beste abonnement voor uw bel-, sms- en databehoeften.

Nog goedkoper in een pack!

SOLOTV

Profiteer van meer dan 70 zenders! Een royale en gepersonaliseerde televisie-ervaring die zich aanpast aan de wensen van elk gezinslid.

speedline__spacer

Onze aanbiedingen & packs

Onze assistent helpt u de perfecte formule te vinden voor uw behoeften.

Onze voorwaarden
Voorwaarden van de promoties
speedline__spacer
promotie
-50%
per maand gedurende 3 maanden