i
Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
Scroll
De meest bekroonde internet <br /><strong>in uw regio</strong>

De meest bekroonde internet
in uw regio

#VraagNaarDeBeste
speedline__spacer

Het internet dat je leven zal veranderen

Het snelste internet

Deelnemen aan een videoconferentie, bestanden versturen, een serie bekijken, online gamen... Wat uw behoeften ook zijn en hoeveel mensen er ook gebruik van maken, uw verbinding blijft snel! Dat is normaal: ons netwerk is het snelste van uw streek.
Meer info

De beste stabiliteit

Gedaan met die onderbrekingen tijdens een belangrijke vergadering, een uitzinnige game of een spannende aflevering: het internet van VOO laat u nooit in de steek. Ons internet is het meest stabiele van uw streek en dat merkt u.
Meer info

Onbeperkt downloaden

Download zoveel bestanden, video's, muziek of gegevens als u maar wenst, zonder extra kosten. Omdat onze behoeften voortdurend toenemen, biedt VOO u onbeperkte downloads en gemoedsrust.
Meer info

Onze internetsnelheden

NET Super Relax

Gemoedsrust verzekerd
 • Download
  200 Mbps
 • Upload
  10 Mbps
 • Volume
  Onbeperkt

Omdat we niet allemaal een Formule 1-auto nodig hebben, kunt u genieten van een snelle internetverbinding die perfect tegemoetkomt aan uw dagelijkse behoeften. Geen downloadlimieten, een stabiel signaal en geen onderbrekingen.

 • Surf in alle rust
 • Ontspan u met Netflix, Disney+, Amazon…
 • Doe aan telewerk
 • Sluit enkele geconnecteerde producten aan

NET Giga Max

Absoluut comfort
 • Download
  Tot 1 GIGA
 • Upload
  20 Mbps
 • Volume
  Onbeperkt

Computers, smartphones, tablets, consoles, verbonden horloges, smart devices, … Het aantal toestellen thuis neemt voortdurend toe en iedereen wil ervan genieten. Opteer voor een passende verbindingssnelheid!

 • Downloaden zonder beperkingen
 • Geen vertragingen meer
 • Geniet van 4K Ultra HD op Netflix, Disney+ of Amazon
 • Optimaliseer uw dagelijkse leven met verschillende geconnecteerde producten
 • Telewerk zonder onderbrekingen of vertragingen
 • Game online zonder latentie
Wat is de maximale snelheid die beschikbaar is op mijn adres?

Wat betekent GIGA in de praktijk?

1 Gbps

5x
sneller

200 Mbps
Vergelijking van de downloadsnelheid met een conventionele 200 Mbps verbinding.

Ontdek onze aanbiedingen met internet

net
vanaf 52.00
WEB ONLY
38
,00 € / maand
Onze voorwaarden
net
tv
vanaf 61.00
WEB ONLY
38
,00 € / maand
Onze voorwaarden
net
mobile
vanaf 57.00
WEB ONLY
38
,00 € / maand
Onze voorwaarden
net
mobile
tv
vanaf 71.00
PROMOTIE
38
,00 € / maand
Onze voorwaarden
net
tv
tel
vanaf 71.00
WEB ONLY
48
,00 € / maand
Onze voorwaarden
net
mobile
tv
tel
vanaf 81.00
PROMOTIE
48
,00 € / maand
Onze voorwaarden

Van een eenvoudig abonnement op één enkele dienst tot flexibele en voordelige pakketten: de keuze is aan u!

 • Stel je rugzak samen

Een geweldige internetervaring

speedline__spacer

Een geweldige internetervaring

Wifi in het hele huis

 • CPL
  Wifi via uw elektrische installatie
 • HomePass by Plume
  Een unieke wifi oplossing
Te zwak wifisignaal?
Tips & weetjes
speedline__spacer

Bescherm uw apparaten en gegevens

 • Bescherm alles waar je om geeft
Wilt u meer veiligheid?
Tips & weetjes
<p><span>Ons HFC-netwerk combineert de voordelen van glasvezel en coaxkabel</span></p>

Ons HFC-netwerk combineert de voordelen van glasvezel en coaxkabel

Oog voor uw internet

Iedereen verdient internet van topkwaliteit

Onze toegewijde teams stellen alles in het werk om u een snel en stabiel internet te bieden. En we zijn niet van plan om het daarbij te laten! Wij hebben de modernisering van ons supersnelle netwerk versneld om al onze klanten GIGA-snelheden te kunnen bieden: zowel in de stad als op het platteland, en zonder werkzaamheden bij hen thuis! Tegen eind 2023 zal één op twee VOO-klanten in Wallonië en Brussel al kunnen surfen aan GIGA-snelheden.

Om deze topsnelheden te bereiken, maakt VOO momenteel gebruik van de HFC-technologie (Hybrid Fiber Coaxial), een combinatie van glasvezel en coaxkabel. Terwijl sommige technologieën hun technische limiet bereiken, is dit niet het geval voor de ‘coax van VOO’, die nog kan evolueren om steeds hogere snelheden te bieden. En dit alles zonder grondwerken.

De coaxkabel die binnenkomt in uw huis of kantoor, moet immers niet veranderd worden. Dankzij de DOCSIS 3.1-standaardisering kunnen wij u op ons netwerk steeds hogere snelheden aanbieden, met tegelijkertijd een betere foutcorrectie en veel bredere frequenties. Uw internetverbinding kan dus blijven evolueren zonder ook maar één nieuwe kabel te moeten trekken bij u thuis.

Onze voorwaarden
Fixe
Optie Naar mobiel

De optie Naar mobiel is een extra dienst die gecombineerd moet worden met de telefoniedienst van VOO, afzonderlijk of in het kader van een VOO-pack. Met de optie Naar mobiel kunt u 24/7 1.000 minuten per maand bellen naar nationale mobiele lijnen, met uitzondering van speciale nummers (07x, 09xx, 1xxx). Als u die drempel overschrijdt, belt u tegen het VOO-tarief voor mobiele gesprekken dat hier beschikbaar is. De niet-gebruikte minuten kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand.
Aanbod geldig voor persoonlijk gebruik en voor telefoonverkeer vanaf één enkel nummer. Aanbod niet cumuleerbaar met tariefformules die voordelige mobiele gesprekken aanbieden, ook niet vanaf andere nummers binnen eenzelfde contract.

Optie Internationale

Met de optie Internationaal kunt u maximaal 2000 minuten per maand 24/7 bellen naar vaste lijnen in 64 landen, met uitzondering van speciale nummers en, voor Marokko, nummers van de operatoren WANA Corporate en Medi Telecom, hetzij de nummers die met name beginnen met de volgende netnummers: 00212 520, 00212 521, 00212 525, 00212 526, 00212 527, 00212 529, 00212 530, 00212 531, 00212 532, 00212 533, 00212 534, 00212 538, 00212 540, 00212 546, 00212 547, 00212 550, 00212 553. Als u deze grens overschrijdt, belt u tegen het VOO-tarief voor internationale gesprekken. Meer info hier. De niet-gebruikte minuten kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand. Aanbod geldig voor persoonlijk gebruik en voor telefoonverkeer vanaf één enkel nummer. Meer informaties.

Mobile
Onbeperkte Mobiele Plannen

Alle ‘onbeperkte’ diensten van VOO zijn uitsluitend voorbehouden voor een normaal, privé- en persoonlijk gebruik. Dankzij dit normale gebruik kan de Klant intensief gebruikmaken van de diensten aangeboden door VOO. Een gebruik dat hoger ligt dan een totaal van 6000 belminuten en 6000 sms’en per maand, wordt beschouwd als abnormaal (1 belminuut = 1 sms). Bij een abnormaal gebruik zal VOO de Klant meerkosten aanrekenen van € 0,23 per extra belminuut en € 0,07 per extra sms.

Optie Data

Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement op de optie Data met Promo Smartphone van VOOmobile met een verbintenis van 24 maanden gekoppeld aan de smartphone. De optie is enkel mogelijk als aanvulling bij een abonnement op VOOmobile, en twee keer per klantnummer. Deze aanbieding is voorbehouden voor klanten zonder betaalachterstand die minstens drie maanden geabonneerd zijn op een interactieve dienst van VOO (internet, interactieve digitale televisie en/of vaste telefonie) of minstens 6 maanden op analoge/digitale televisie van VOO of op VOOmobile. De smartphone is beschikbaar in de winkels van VOO of wordt bij de klant thuis geleverd op het opgegeven Belgische adres na betaling van de factuur voor de smartphone. Het in de loop van een maand niet gebruikte datavolume wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en in Europa.

Optie Naar de rest van Europa

Met de optie Naar de rest van Europa belt u 60 minuten en stuurt u 60 sms’en vanuit België naar de rest van Europa. Boven dit volume geldt het standaardtarief. Een optie ‘Naar de rest van Europa’ per simkaart. De belminuten en sms’en inbegrepen bij de optie ‘Naar de rest van Europa’ zijn niet geldig naar satellietnetwerken of speciale nummers (stemmen, 0900 enz.). Niet-gebruikte minuten en sms’en in de loop van een maand worden niet overgedragen naar de volgende maand. Oproepen naar een Europees land worden vanaf de 31e seconde aangerekend per seconde. De eerste 30 seconden van elke oproep worden altijd aangerekend.

Landen gedekt door de optie Naar de rest van Europa
Andorra, Azoren, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröereilanden, Finland, Frankrijk, Gibraltar (VK), Griekenland, Guernsey (Verenigd Koninkrijk), Hongarije, Ierland, IJsland, Italië (*), Jersey (Verenigd Koninkrijk), Kroatië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, eiland Man (Verenigd Koninkrijk), Monaco, Nederland (**), Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Sint Maarten, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden

(*) Met uitzondering van de postcodes 310, 313, 350, 319: vallen onder het tarief van de internationale zone 3
(**) Met uitzondering van de postcodes 6320, 6321, 6322, 6351, 6560, 6561, 6587, 6588, 6589, 6590, 6591, 6592, 6593, 6800, 6801, 6866, 688: 6593, 6800: vallen onder het tarief van de internationale zone 3

078-tarieven

Oproepen naar 078 zijn inbegrepen in uw forfait of worden gefactureerd als nationale oproepen buiten het forfait als u niet geniet van een actief nationaal forfait of als uw belminuten opgebruikt zijn.

NET
Snelheid bij het downloaden en uploaden

De download- en uploadsnelheid hangt onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.

Resultaten van de Nperf-analyse

Resultaten gebaseerd op de analyse van de ‘Nperf’ Speedtest voor de periode van 1 januari tot 31 december 2021.

Onbeperkt maandelijks volume

Het aanbod van de dienst Onbeperkt Internet van VOO is bedoeld voor persoonlijk en privégebruik door de klant. Het onbeperkte karakter van de dienst zal niet verzekerd zijn in geval van fraude, misbruik, gebruik dat de rechten van derden aantast, met name hun intellectuele eigendomsrechten, of gebruik dat misbruik inhoudt in de zin van de rechtspraak. De klant moet uitgerust zijn met een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0 om te kunnen genieten van het aanbod NET LIGHT, SUPER RELAX en GIGA MAX. Als de klant een dergelijk abonnement afsluit en op het moment van de intekening op het aanbod geen VOO-modem heeft die compatibel is met eurodocsis 3.0, zal zijn huidige modem gratis vervangen worden door een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0.

SudInfo
Gratis toegang tot Sudinfo Premium

Het abonnement ‘Sudinfo Premium’ is inbegrepen in de DUO, TRIO- en QUATRO-packs. Het verleent toegang tot de digitale perspublicatiediensten verleend door uitgeverij Sudinfo. Het gaat om diensten die uitgeverij Sudinfo ook afzonderlijk op de markt aanbiedt in het kader van haar ‘Premium ‘ aanbod (momenteel beschikbaar tegen de marktprijs van 14 euro per maand). Het abonnement verleent toegang tot alle perspublicatiediensten die zijn inbegrepen in dit aanbod, namelijk de volgende digitale kranten: ‘La Meuse’, ‘La Nouvelle Gazette’, ‘La Province’, ‘Nord Eclair’ en ‘La Capitale’.

TV
TV Light

De aanbieding TV LIGHT is beschikbaar voor klanten die al een abonnement voor vast internet hebben bij VOO (afzonderlijk of in een pack).

De inhoud van deze aanbieding is toegankelijk in de hele Europese Unie:

 • via de app VOO TV+ (beschikbaar in de App Store van Apple of in de Play Store)
 • via https://tvplus.voo.be/

De aanbieding TV LIGHT en de inhoud ervan zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in de privé- en gezinssfeer. De abonnee neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich voor de keuze en vertrouwelijkheid van zijn wachtwoord. De abonnee verbindt zich ertoe zijn wachtwoord en zijn codes aan geen enkele derde mee te delen, behalve aan personen die op hetzelfde adres wonen. De dienst mag in geen geval gebruikt worden voor kopieën of opnames op eender welke drager, noch voor het heruitzenden of het openbaar uitzenden van de programma’s. Onverminderd het recht van VOO om het contract van de abonnee die deze bepaling schendt te beëindigen, kan deze laatste burgerlijk en strafrechtelijk vervolgd worden.

Elk abonnement op de TV LIGHT-dienst verleent toegang tot de dienst via 5 afzonderlijke apparaten en is beperkt tot 5 gelijktijdige sessies, met uitzondering van de zenders van de RTBF en Be tv, die beperkt zijn tot 2 gelijktijdige sessies. Meer informatie over de regels voor de aansluiting van nieuwe apparaten en de lijst van besturingssystemen die compatibel zijn met de app VOO TV+ vindt u hier.

VOOsport World

VOOsport World is een Optie die beschikbaar is voor alle abonnees op een interactieve tv-dienst van VOO. Interactieve tv is toegankelijk via de évasion-box, de app VOO TV+ en/of de VOOcorder in packs die minstens een NET- en tv-formule bevatten.

VOOsport

VOOsport is een Optie die beschikbaar is voor alle abonnees op een interactieve tv-dienst van VOO. Interactieve tv is toegankelijk via de évasion-box, de app VOO TV+ en/of de VOOcorder in packs die minstens een NET- en tv-formule bevatten.

Kennismakingsformule : een maand gratis

Kennismakingsformule: een maand gratis een abonnement op een van de volgende tv-extra’s van VOO: BeTV (€ 25), Voo Sport World (€ 17) of combo Gezin (Be TV, Family Fun en Discover More: € 40) .

Aanbod geldig voor elk nieuw abonnement op Be tv, Voo Sport World, combo Gezin (Family Fun, Discover More, Voo Sport, Voo Sport World). Klanten die in de voorbije 12 maanden al geabonneerd waren op een van deze producten komen niet in aanmerking voor de Kennismakingsformule voor dit product. Het is niet mogelijk om te genieten van de Kennismakingsformule bij het afsluiten van een abonnement op een Tv-extra via de évasion-box.

Installatiekosten Standaard

Opening TV met technicus verplaatsing zonder klant afspraak

Family Fun

Family Fun is een Optie die beschikbaar is voor alle abonnees op een interactieve tv-dienst van VOO. Interactieve tv is toegankelijk via de évasion-box, de app VOO TV+ en/of de VOOcorder in packs die minstens een NET- en tv-formule bevatten. Aanbieding niet cumuleerbaar met Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.

box .évasion

Terugkeren naar het begin van het programma dat bezig is. De functies ‘Bekijken en Herbekijken’ en ‘Tot zeven dagen terugkijken’ zijn beschikbaar voor zover de programma’s/zenders beschikbaar zijn.

Er zijn overstapkosten ten bedrage van € 60 verschuldigd voor klanten die al over een VOOcorder beschikken en geen nieuwe dienst toevoegen aan hun abonnement.

Discover More

Discover More is een Optie die beschikbaar is voor alle abonnees op een interactieve tv-dienst van VOO. Interactieve tv is toegankelijk via de évasion-box, de app VOO TV+ en/of de VOOcorder in packs die minstens een NET- en tv-formule bevatten. Aanbieding niet cumuleerbaar met Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.

Be tv

Be tv is een Optie die beschikbaar is voor alle abonnees op een interactieve tv-dienst van VOO. Interactieve tv is toegankelijk via de évasion-box, de app VOO TV+ en/of de VOOcorder in packs die minstens een NET- en tv-formule bevatten.

Be on demand: dienst beschikbaar op de netwerken van VOO met een compatibele decoder. Het programma kan drie keer besteld worden en kan enkel bekeken worden binnen de 48 uur volgend op elke bestelling. Films, series en wekelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende de 30 dagen die volgen op de vertoning ervan. Dagelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende een week na hun eerste vertoning.”

Adults only

De opties voor volwassenen (Classé X, Man X, My X Pass) zijn een extra dienst die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve televisie van VOO. Aanbieding niet cumuleerbaar met TV Light.

Conditions des promotions
SOLO NET SUPER RELAX

GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50) en € 14 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN – WEBDEAL: GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) en € 14 KORTING GEDURENDE NOG EENS DRIE MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een SOLO NET SUPER RELAX bij intekening van 08/08/2022 tot en met 26/09/2022. Er zijn installatiekosten (€ 60) verschuldigd, behalve voor klanten die bestellen via de website www.voo.be. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die bestellen via de website www.voo.be krijgen € 14 korting gedurende nog eens drie maanden. Prijzen en kenmerken op 01/08/2022.

DUO NET SUPER RELAX + TV

GRATIS ACTIVERING (T.W.V. € 50), GRATIS INSTALLATIE (T.W.V. € 60) EN € 23 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN – WEBDEAL: € 23 KORTING GEDURENDE NOG EENS DRIE MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een DUO NET SUPER RELAX + TV bij intekening van 08/08/2022 tot en met 26/09/2022. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die bestellen via de website www.voo.be krijgen € 23 korting gedurende nog eens drie maanden. Prijzen en kenmerken op 1/08/2022.

DUO NET SUPER RELAX + MOBILE

GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50) en € 19 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN – WEBDEAL: GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) en € 19 KORTING GEDURENDE NOG EENS DRIE MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een DUO NET SUPER RELAX + MOBILE bij intekening van 08/08/2022 tot en met 26/09/2022. Er zijn installatiekosten (€ 60) verschuldigd, behalve voor klanten die bestellen via de website www.voo.be. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die bestellen via de website www.voo.be krijgen € 19 korting gedurende nog eens drie maanden. Prijzen en kenmerken op 01/08/2022.

TRIO NET SUPER RELAX + TV + MOBILE

GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN € 33 KORTING GEDURENDE ZES MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een TRIO NET SUPER RELAX + TV + MOBILE bij intekening van 08/08/2022 tot en met 26/09/2022. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Prijzen en kenmerken op 1/08/2022.

TRIO NET SUPER RELAX + TV + TEL

GRATIS ACTIVERING (T.W.V. € 50), GRATIS INSTALLATIE (T.W.V. € 60) EN € 23 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN – WEBDEAL: € 23 KORTING GEDURENDE NOG EENS DRIE MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een TRIO NET SUPER RELAX + TV + TEL bij intekening van 08/08/2022 tot en met 26/09/2022. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die bestellen via de website www.voo.be krijgen € 23 korting gedurende nog eens drie maanden. Prijzen en kenmerken op 1/08/2022.

QUATRO NET SUPER RELAX + TV + MOBILE + TEL

GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN € 33 KORTING GEDURENDE ZES MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een QUATRO NET SUPER RELAX + TV + MOBILE + TEL bij intekening van 08/08/2022 tot en met 26/09/2022. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Prijzen en kenmerken op 1/08/2022.