i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
Scroll
Voo TV Plus

Eindelijk, de tv die zich aanpast aan uw wensen.

Een uniforme ervaring, directe toegang tot al het entertainment, uw nieuwe VOO TV+-interface past zich aan u aan!

Avatar Emma
Avatar Familia
Avatar Martin

Ledereen zijn eigen profiel

Mama’, ‘Papa’, ‘Emma, ... nu kan ieder gezinslid zijn eigen profiel aanmaken voor een persoonlijke tv-ervaring.

En niet te vergeten: het kinderprofiel met een selectie aangepaste programma's.

Hoe meer tv u kijkt, hoe beter uw box zich afstemt op uw smaak. Magisch toch!
EmmaFamiliaMartin
speedline__spacer
Avatar EmmaAvatar FamiliaAvatar Martin
Mamma Mia
The Voice
Glee
Hairspray
Rocketman
Détective Pikachu
Spider-man Hmecoming
Stargirl 3
Sonic
Shazam
Justice League
District 2
Batwoman
X-men
Birds of prey
Voo Met VOO TV+ hebt u toegang tot alles wat u leuk vindt op al uw schermen

Met VOO TV+ hebt u toegang tot alles wat u leuk vindt op al uw schermen

Voor uw tv, computer of vanaf uw tablet of smartphone, want dankzij de app VOO TV+ kunt u ook genieten van een ultramobiele ervaring on-the-go.
VOO TV+ past zich aan uw gewoonten aan. U hebt het voor het zeggen!
Ga van het ene scherm naar het andere en kijk verder vanaf waar u gebleven was.
Beschikbaar op:

Al uw tv-zenders wachten uiteraard op u!

Zap gemakkelijk door de 70 zenders van uw tv-programma (live, replay) of vind in een handomdraai uw opnames.

… En ook TV-EXTRA'S voor elk profiel!

Fan van series, sport, films, documentaires, tekenfilms, ...?
Stel uw tv-ervaring samen door onze TV-EXTRA’S te activeren volgens uw voorkeuren.

speedline__spacer

Uw geschenken!

Met onze packs TRIO MOBILE MAX en QUATRO MAX kunt u gratis genieten van VOOsport en als cadeau uw favoriete TV-EXTRA kiezen: Be tv, VOOsport World of Family Fun!

Loading
speedline__spacer
 • J’irai mourir dans les Carpates

  J’irai mourir dans les Carpates
  De gratis film van de maand
 • Wonder Woman 1984

 • Zack Snyder’s Justice League

 • The Craft - Les nouvelles Sorcières

 • Synchronic

 • Peninsula

 • 30 jours max

Zin in een popcornavond?

De nieuwste films amper 4 maanden nadat ze in de zalen verschenen zijn. Via VOO TV+ hebt u gemakkelijk toegang tot meer dan 1.000 titels via video on demand (VOD).

Meer informatie over VOD
speedline__spacer

Om te genieten van VOO TV+
moet u eerst tv-klant zijn.

Met onze packs TRIO MOBILE MAX en QUATRO MAX kunt u gratis genieten van VOOsport en als cadeau uw favoriete TV-EXTRA kiezen: Be tv, VOOsport World of Family Fun!

Onze voorwaarden
Be tv
Be tv is een extra optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO.
Be on demand: dienst beschikbaar op de netwerken van VOO met een compatibele decoder. Het programma kan drie keer besteld worden en kan enkel bekeken worden binnen de 48 uur volgend op elke bestelling. Films, series en wekelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende de 30 dagen die volgen op de vertoning ervan. Dagelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende een week na hun eerste vertoning."
Family Fun
Family Fun is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Aanbieding niet cumuleerbaar met de Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.
VOOsport
VOOsport is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO.
Discover More
Discover More is een extra dienst die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Aanbieding niet cumuleerbaar met Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.
Adults only
De opties voor volwassenen (Classé X, Man X, My X Pass) zijn een extra dienst die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO.
Snelheid 125 Mbps / 6,5 Mbps
Snelheid: tot 125 Mbps / 6,5 Mbps afhankelijk van de installatie, volume: onbeperkt.
Is de downloadsnelheid van de formule SOLO RELAX veranderd van 100 naar 125 Mbps, en de uploadsnelheid van 5 naar 6,5 Mbps.
Snelheid 400 Mbps / 20 Mbps
Snelheid: tot 400 Mbps / 20 Mbps afhankelijk van de installatie, volume: onbeperkt.
Is de downloadsnelheid van de formule SOLO MAX veranderd van 200 naar 400 Mbps, en de uploadsnelheid van 10 naar 20 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones.
Onbeperkt maandelijks volume
Het aanbod van de dienst Onbeperkt Internet van VOO is bedoeld voor persoonlijk en privégebruik door de klant. Het onbeperkte karakter van de dienst zal niet verzekerd zijn in geval van fraude, misbruik, gebruik dat de rechten van derden aantast, met name hun intellectuele eigendomsrechten, of gebruik dat misbruik inhoudt in de zin van de rechtspraak. De klant moet uitgerust zijn met een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0 om te kunnen genieten van het aanbod NET LIGHT, RELAX en MAX. Als de klant een dergelijk abonnement afsluit en op het moment van de intekening op het aanbod geen VOO-modem heeft die compatibel is met eurodocsis 3.0, zal zijn huidige modem gratis vervangen worden door een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0.
Voorwaarden voor de gratis film
Gratis van 01/04/2021 tot en met 09/05/2021. Aanbod voorbehouden voor klanten geabonneerd op digitale televisie van VOO die beschikken over een interactieve decoder, onder voorbehoud van beschikbaarheid van de dienst in uw regio. Tijdens de periode van het gratis aanbod kan de fi lm slechts één keer worden besteld. De fi lm blijft 24 uur beschikbaar en kan daarna niet meer besteld worden, zelfs niet tegen betaling. Na afl oop van de gratis periode is de fi lm opnieuw beschikbaar na betaling. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de diensten van VOO in uw streek kunt u contact opnemen met onze verkopers of gaat u naar onze website www.voo.be.
Migratiekosten voor VOOcorder-klanten
Aan VOO-klanten die al over een VOOcorder beschikken en geen nieuwe dienst toevoegen aan hun abonnement, worden enkel overstapkosten aangerekend (€ 60).
Voorwaarde voor het kabelabonnement
Afhankelijk van de periodiciteit van uw factuur is de kostprijs van het televisieabonnement een veelvoud van € 21,50 per maand. Voor halfjaarlijkse en jaarlijkse facturen bedraagt het abonnement, enkel in de Brutélé-zone, respectievelijk €129 per semester en €258 per jaar.
Installatiekosten Standaard
Opening TV met technicus verplaatsing zonder klant afspraak
box evasion
Terugkeren naar het begin van het programma dat bezig is. De functies 'Bekijken en Herbekijken' en 'Tot zeven dagen terugkijken' zijn beschikbaar voor zover de programma's/zenders beschikbaar zijn.
Er zijn overstapkosten ten bedrage van € 60 verschuldigd voor klanten die al over een VOOcorder beschikken en geen nieuwe dienst toevoegen aan hun abonnement.
VOOmotion
Intekening en gebruiksvoorwaarden
Er kan enkel ingetekend worden op de dienst VOOmotion door het abonnementsformulier in te vullen dat beschikbaar is op de website www.voomotion.be (hierna de Site) en door akkoord te gaan met onderhavige voorwaarden die bovenop de algemene voorwaarden komen van VOO die kunnen worden geraadpleegd op het adres www.voo.be/nl/conditions-generales. De Klant ontvangt van VOO een mail om de intekening te bevestigen. Om optimale gebruiksvoorwaarden te garanderen voor de dienst VOOmotion is de toegang ertoe door de Klant beperkt tot drie gelijktijdige gebruikers. Het aanbod van de dienst VOOmotion is bedoeld voor persoonlijk en privégebruik. Het gebruik van de dienst VOOmotion zorgt voor internetverbruik dat afgetrokken wordt van het downloadvolume dat inbegrepen is bij uw abonnement. Dit garandeert de Klant een intensief gebruik. De dienst VOOmotion zal niet verzekerd zijn in geval van fraude, misbruik, gebruik dat de rechten van derden aantast, met name de intellectuele eigendomsrechten van derden, of gebruik dat misbruik inhoudt in de zin van de rechtspraak. De klant gebruikt de website www.voomotion.be volstrekt op eigen verantwoordelijkheid. VOO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade zoals materiële schade, verlies van gegevens of programma en financiële schade die voortvloeit uit het gebruik van de website www.voomotion.be of van sites die ermee gelieerd zijn of sites waarnaar deze website verwijst.

Verstrekte dienstverlening
VOO verzekert de toegang tot de elektronische programmagids, tot de livecontent van de zenders die deel uitmaken van zijn aanbod en tot de 'On Demand-content' van de films die deel uitmaken van zijn aanbod. Onder voorbehoud van technische beperkingen verbindt VOO zich ertoe alle middelen waarover het beschikt in te zetten om de toegang van de klant tot de onderschreven dienst(en) te verzekeren. VOO heeft het recht om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de technische kenmerken van de diensten en hun samenstelling te wijzigen, met name het aantal en de aard van de zenders en de samenstelling van de catalogus met programma’s die worden aangeboden door VOO.
Downloaden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de programma's in het aanbod en volgens het apparaat. Er kunnen maximaal 10 programma's tegelijk worden gedownload. De programma's blijven beschikbaar tot 30 dagen na het downloaden en gedurende 48 uur nadat u ze voor het eerst begint te bekijken.

Verantwoordelijkheid gekoppeld aan het gebruik van de Site en de dienst VOOmotion
VOO garandeert niet dat de functies van de Site en de dienst VOOmotion zonder onderbreking of zonder fouten beschikbaar zullen zijn, dat alle eventuele gebreken zullen worden gecorrigeerd of dat de Site en de server die deze site ter beschikking stelt, vrij zullen zijn van virussen of andere schadelijke elementen. VOO biedt geen enkele garantie aangaande de capaciteit van de dienst VOOmotion om te beantwoorden aan de verwachtingen of behoeften van de Klant VOO behoudt bovendien het recht om de Site te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving geheel of gedeeltelijk op te schorten of stop te zetten. VOO kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor enige schade en/of enig nadeel, van welke aard dan ook, voortvloeiend uit de opschorting, onderbreking, (technische) verstoring, vertraging, beperkte toegang en/of stopzetting van de toegang tot (een gedeelte van) de Site of van de dienst VOOmotion of voor de aanwezigheid van virussen of andere schadelijke elementen op de Site. De Klanten gebruiken de Site en de dienst VOOmotion op eigen risico. De Site, de bestanddelen ervan en alle bijbehorende gegevens, programma's, installaties en diensten worden verstrekt 'as is', volgens beschikbaarheid, zonder garantie van enigerlei aard (expliciet noch impliciet) en zover juridisch toelaatbaar. VOO wijst elke aansprakelijkheid af bij enige vorm van verlies of schade (direct, indirect, materieel of immaterieel) voortvloeiend uit het gebruik van de Site en de bestanddelen ervan of het onvermogen om de Site te gebruiken. De Site bevat mogelijk hypertextlinks naar andere websites. Bovendien kunnen andere websites een link bevatten naar de Site. Over deze sites van derden heeft VOO geen controle. Bijgevolg wijst VOO elke aansprakelijkheid af aangaande hun werking, inhoud en gebruik. Tenzij expliciet anders door VOO vermeld op de Site impliceert het bestaan van dergelijke links niet dat VOO deze sites van derden of het gebruik dat ervan kan worden gemaakt goedkeurt, en evenmin enige band of betrekking met de uitbaters van deze sites.

Auteursrechten
De diensten aangeboden door VOO, hun inhoud en de Uitrusting die ter beschikking wordt gesteld van de Klant, worden beschermd door de wetgeving over de intellectuele-eigendomsrechten. Elke opname, kopie of registratie op eender welke drager met een ander doel dan privégebruik is verboden, net als elke openbare vertoning. Deze diensten en hun inhoud zijn exclusief voorbehouden voor gebruik in de privésfeer. De Klant mag een derde geen toestemming geven om de diensten en hun inhoud te gebruiken, hetzij door ze uit te zenden, hetzij door ze te kopiëren. In geval van niet-naleving van de hierboven beschreven verplichtingen, stelt de Klant VOO vrij van elke klacht of actie van derden.

Inhoud
De door de uitgevers van de zenders aangekondigde programma’s vallen onder hun verantwoordelijkheid en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving door hen gewijzigd worden. VOO geeft de programma’s niet uit en kan dus in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor hun inhoud. VOO is niet verantwoordelijk voor de uitzending van de programma’s en kan dus niet verantwoordelijk worden gehouden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade als gevolg van een storing, een vertraging of onderbreking bij de uitzending of ontvangst van de programma’s. VOO stelt een elektronische programmagids ter beschikking van de Klanten met een abonnement voor digitale of interactieve digitale televisie. Met deze functie kunnen de programmagegevens van bepaalde zenders geraadpleegd worden. VOO kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud, de juistheid en volledigheid van deze gegevens.

Dienst 'On Demand' (SVOD/VOD)
De dienst 'On Demand' is een bijbehorende dienst waarmee de klant op eenvoudig verzoek specifieke audiovisuele programma’s kan bestellen en bekijken. Deze programma’s worden geselecteerd uit een programmacatalogus aangeboden door VOO. De controle van het bestelproces wordt verzekerd door het gebruik van een persoonlijke identificatie, de pincode, die de Klant moet invoeren op het moment van de bestelling. De Klant bepaalt zelf of hij een eigen pincode kiest of de oorspronkelijke, door VOO voorgestelde code bewaart, en is verantwoordelijk voor het gebruik van de code door hemzelf en/of een derde. De Klant ziet uitdrukkelijk af van elk algemeen beroep tegen VOO op dit gebied. Het programma wordt meteen na de bestelling aan de Klant geleverd. Die laatste kan een geplaatste bestelling niet annuleren, wijzigen of uitstellen. De prijs van elk besteld programma wordt aangerekend aan de Klant op de eerste factuur/vervaldagbericht volgend op de bestelling, of desgevallend gedebiteerd bij de volgende domiciliëring. De verplichting van VOO om te voldoen aan de door de Klant geplaatste bestellingen vormt slechts een inspanningsverplichting. Na afloop van het abonnementscontract of in geval van opzegging of opschorting ervan, ongeacht het motief, heeft de Klant geen toegang meer tot de dienst 'On demand', en dat zelfs indien de bestelde programma’s niet bekeken werden.
Voorwaarden van de promoties
Be tv
3 KORTINGEN VAN € 10

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement op Be tv bij intekening van 06/04/2021 tot en met 10/05/2021. Aanbieding niet geldig voor klanten die tussen 01/11/2019 en 05/04/2021 al geabonneerd waren op Be tv. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.voo.be of in onze winkels. Prijzen en kenmerken op 01/11/2021.
VOOsport
4,90 € in de MAX- of TATOO-pakketten, 7,90 € in de WAHOO- of RELAX-pakketten en 10,90 € in de TOUDOOO-pakketten, de TV+TEL-pakketten of de SOLO TV. VOOsport is alleen beschikbaar in pakketten met TV.
TRIO RELAX (mobiel)
TRIO MOBILE RELAX: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50) en GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) – WEBDEAL: DRIE KORTINGEN van € 15

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Trio Mobile Relax bij intekening van 6 april tot en met 10 mei 2021. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die bestellen via de website www.voo.be, krijgen bovendien drie kortingen van € 15. Prijzen en kenmerken op 01/04/2021.
TRIO MAX (mobiel)
TRIO MOBILE MAX: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) en € 15 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN – WEBDEAL: € 5 EXTRA KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Trio Mobile Max bij intekening van 6 april tot en met 10 mei 2021. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die bestellen via de website www.voo.be, krijgen € 5 extra korting gedurende drie maanden. Prijzen en kenmerken op 01/04/2021.
QUATRO RELAX
QUATRO RELAX: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50) en GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) – WEBDEAL: DRIE KORTINGEN VAN € 20

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Quatro Relax bij intekening van 6 april tot en met 10 mei 2021. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die bestellen via de website www.voo.be, krijgen bovendien drie kortingen van € 20. Prijzen en kenmerken op 01/04/2021.
QUATRO MAX
QUATRO MAX: GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) en € 20 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN – WEBDEAL: € 5 EXTRA KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Quatro Max bij intekening van 6 april tot en met 10 mei 2021. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die bestellen via de website www.voo.be, krijgen € 5 extra korting gedurende drie maanden. Prijzen en kenmerken op 01/04/2021.
speedline__spacer
Web only
3 maanden gratis
Bij aankoop van het nieuwe DUO-pack