i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
Scroll
Een snel en krachtig mobiel netwerk
MOBILE

Een snel en krachtig mobiel netwerk

L'internet mobile de VOO a été mesuré en juillet 2020 comme le plus rapide par Commsquare.

En savoir plus

hero relax

Een gsm-abonnement en niets anders

Het HERO-abonnement van VOO biedt u mobiele telefonie van topniveau ... U kunt onbeperkt bellen en sms'en en hoeft enkel te kiezen hoeveel data u nodig hebt. Dat is alles!

speedline__spacer

Nog goedkoper in een pack

Uw verbruik

Wist u dit al?

Veranderen van operator is kinderspel!

VOO regelt alles voor u, zonder kosten en zonder onderbreking van de dienstverlening, maar met behoud van uw nummer. Zo eenvoudig is het.

Een gsm-abonnement van VOO, dat is ook

 • vanaf
  8 ,00 € / maand

  DATABOOST

  Met DATABOOST kunt u internetten zonder dat uw factuur de hoogte in schiet. 8 GB of 25 GB extra volume voor € 8/maand of 22€/maand.
 • vanaf
  2 ,00 € / maand

  BLABLABOOST

  Met de extra belminuten en sms'en van BLABLABOOST praat u erop los zonder zorgen.
 • BUDGET MAITRISE

  Gratis
  Geen onaangename verrassingen meer! Houd steeds uw verbruik onder controle met de optie BUDGET MAITRISE en bepaal zelf maxima voor uw gsm-abonnement.
 • 5 ,00 € / maand

  Optie VERS L’EUROPE

  Blijf in contact met familie en vrienden, zelfs als ze in het buitenland zijn! Voor slechts € 5/maand krijgt u: 60 belminuten (naar vast en/of mobiel van België naar een ander Europees land*) en 60 sms'en van België naar de rest van Europa.
Onze voorwaarden
Snelheid 125 Mbps / 6,5 Mbps
Snelheid: tot 125 Mbps / 6,5 Mbps afhankelijk van de installatie, volume: onbeperkt.
Is de downloadsnelheid van de formule SOLO RELAX veranderd van 100 naar 125 Mbps, en de uploadsnelheid van 5 naar 6,5 Mbps.
Snelheid 400 Mbps / 20 Mbps
Snelheid: tot 400 Mbps / 20 Mbps afhankelijk van de installatie, volume: onbeperkt.
Is de downloadsnelheid van de formule SOLO MAX veranderd van 200 naar 400 Mbps, en de uploadsnelheid van 10 naar 20 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones.
Snelheid bij het downloaden en uploaden
De download- en uploadsnelheid hangt onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.
Onbeperkt maandelijks volume
Het aanbod van de dienst Onbeperkt Internet van VOO is bedoeld voor persoonlijk en privégebruik door de klant. Het onbeperkte karakter van de dienst zal niet verzekerd zijn in geval van fraude, misbruik, gebruik dat de rechten van derden aantast, met name hun intellectuele eigendomsrechten, of gebruik dat misbruik inhoudt in de zin van de rechtspraak. De klant moet uitgerust zijn met een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0 om te kunnen genieten van het aanbod NET LIGHT, RELAX en MAX. Als de klant een dergelijk abonnement afsluit en op het moment van de intekening op het aanbod geen VOO-modem heeft die compatibel is met eurodocsis 3.0, zal zijn huidige modem gratis vervangen worden door een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0.
Forfait Mobiel
In België zijn de in de formule inbegrepen belminuten, sms'en en het volume mobiel internet geldig naar alle mobiele en vaste netwerken. In de Europese Economische Ruimte zijn de in de formule inbegrepen belminuten, sms'en en het volume mobiel internet geldig naar alle mobiele en vaste netwerken van België en de Europese Economische Ruimte. Als u uw beschikbare volume overschrijdt, zijn de volgende tarieven van toepassing, zowel in België als in de Europese Economische Ruimte (Uitgaande oproepen € 0,23/min. • Verstuurde sms’en € 0,07/sms • Data € 0,1/MB). De oproepen worden aangerekend per seconde vanaf de 31e seconde, en data wordt gefactureerd per 10 KB boven de eerste 100 KB. De belminuten, sms'en en het volume mobiel internet kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand en zijn niet geldig naar speciale nummers, dure nummers (stemmingen, 0900 enz.) en diensten verleend door derden. Doordat VOO pas achteraf de verbruiksrapporten ontvangt voor roamingoproepen gedekt door een operator die niet gebruikmaakt van het Camel-telecomprotocol, kan het de klant technisch gezien niet in real time op de hoogte brengen dat zijn abonnement opgebruikt is. Hierna volgen de operatoren die niet geïntegreerd zijn in het Camel-protocol en waarvan het netwerk toegankelijk is voor de abonnees van VOO. In Brazilië: Claro S.A., in Honduras: Telefónica Celular, S.A. (CELTEL), in Rwanda: MTN RwandaCell S.A.R.L. en in de VS: Commnet Wireless, LLC.
Onbeperkte Mobiele Plannen
Alle 'onbeperkte' diensten van VOO zijn uitsluitend voorbehouden voor een normaal, privé- en persoonlijk gebruik. Dankzij dit normale gebruik kan de Klant intensief gebruikmaken van de diensten aangeboden door VOO. Een gebruik dat hoger ligt dan een totaal van 6000 belminuten en 6000 sms'en per maand, wordt beschouwd als abnormaal (1 belminuut = 1 sms). Bij een abnormaal gebruik zal VOO de Klant meerkosten aanrekenen van € 0,23 per extra belminuut en € 0,07 per extra sms.
Optie DataBoost 8 GB
Optie voorbehouden voor de klanten die geabonneerd zijn op HERO, DUO mobile, TRIO mobile of QUATRO. Het in de loop van een maand niet gebruikte datavolume kan niet overgedragen worden naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en in Europa.
Optie DataBoost 25 GB
Optie voorbehouden voor de klanten die geabonneerd zijn op HERO, DUO mobile, TRIO mobile of QUATRO. Optie niet combineerbaar met de optie DataBoost 8 GB. Het in de loop van een maand niet gebruikte datavolume wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en de rest van Europa.
Optie BlablaBoost
5000 belminuten of sms’en extra (1 belminuut = 1 sms). Optie uitsluitend beschikbaar bij de HERO-aanbieding. € 2 per maand voor een bestaande klant met internet of IDTV van VOO en € 8 voor alle andere klanten of niet-klanten.

Vanaf 1 januari:
6000 belminuten en 6000 sms’en per maand (1 belminuut = 1 sms). Optie uitsluitend beschikbaar bij de HERO-formule. € 2 per maand voor een bestaande klant met internet of IDTV van VOO en € 8 voor alle andere klanten of niet-klanten.
Optie naar Europa
"Met de optie ‘naar de rest van Europa’ kunt u 60 minuten bellen en 60 sms'en sturen van België naar de rest van Europa. Boven dit bedrag geldt het standaardtarief (http://www.voo.be/nl/gsm/tarifs/international). Een optie ‘Naar de rest van Europa’ per simkaart. De belminuten en sms'en inbegrepen bij de optie ‘Naar de rest van Europa’ zijn niet geldig naar satellietnetwerken of speciale nummers (stemmen, 0900 enz.). Niet-gebruikte minuten en sms'en in de loop van een maand worden niet overgedragen naar de volgende maand. Oproepen naar een Europees land worden vanaf de 31e seconde aangerekend per seconde. De eerste 30 seconden van elke oproep worden altijd aangerekend.

Landen gedekt door de optie Naar de rest van Europa: Andorra, Azoren, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröereilanden, Finland, Frankrijk, Gibraltar (VK), Griekenland, Guernsey (Verenigd Koninkrijk), Hongarije, Ierland, IJsland, Italië (*), Jersey (Verenigd Koninkrijk), Kroatië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, eiland Man (Verenigd Koninkrijk), Monaco, Nederland (**), Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Sint Maarten, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden

(*) Met uitzondering van de postcodes 310, 313, 350, 319: vallen onder het tarief van de internationale zone 3
(**) Met uitzondering van de postcodes 6320, 6321, 6322, 6351, 6560, 6561, 6587, 6588, 6589, 6590, 6591, 6592, 6593, 6800, 6801, 6866, 688: 6593, 6800: vallen onder het tarief van de internationale zone 3"
Optie Data
Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement op de optie Data met Promo Smartphone van VOOmobile met een verbintenis van 24 maanden gekoppeld aan de smartphone. De optie is enkel mogelijk als aanvulling bij een abonnement op VOOmobile, en twee keer per klantnummer. Deze aanbieding is voorbehouden voor klanten zonder betaalachterstand die minstens drie maanden geabonneerd zijn op een interactieve dienst van VOO (internet, interactieve digitale televisie en/of vaste telefonie) of minstens 6 maanden op analoge/digitale televisie van VOO of op VOOmobile. De smartphone is beschikbaar in de winkels van VOO of wordt bij de klant thuis geleverd op het opgegeven Belgische adres na betaling van de factuur voor de smartphone. Het in de loop van een maand niet gebruikte datavolume wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en de rest van Europa. In de rest van Europa geldt een daglimiet van 200 MB. Als u deze limiet overschrijdt, dan wordt een supplement van €0,004/MB toegepast.
Smartphone
Aanbieding voorbehouden voor VOO-klanten en geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement op de optie Data met de promo smartphone van VOOmobile (€ 6, € 16 of € 38/maand) bij intekening van 13/11/2019 tot en met 27/01/2020, met een verbintenis van 24 maanden gekoppeld aan de smartphone. De optie is enkel mogelijk als aanvulling bij een abonnement op VOOmobile, en twee keer per klantnummer. Deze aanbieding is voorbehouden voor klanten zonder betaalachterstand die minstens drie maanden geabonneerd zijn op een interactieve dienst van VOO (internet, interactieve digitale televisie en/of vaste telefonie) of minstens 6 maanden op analoge/digitale televisie van VOO of op VOOmobile. De smartphone is beschikbaar in de winkels van VOO of wordt bij de klant thuis geleverd op het opgegeven Belgische adres na betaling van de factuur voor de smartphone. Het niet-gebruikte datavolume in de loop van een maand wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en de rest van Europa. In de rest van Europa geldt een daglimiet van 200 MB. Als u deze limiet overschrijdt, dan wordt een supplement toegepast van € 0,007/MB.
Oproepen naar 078-nummers
** Oproepen naar 078-nummers zijn inbegrepen in uw abonnement of worden aangerekend volgens het aangegeven tarief wanneer uw tegoed opgebruikt is.
Gratis toegang tot Sudpresse Premium
Het abonnement ‘Sudpresse Premium’ is inbegrepen in de TRIO- en QUATRO-packs. Het verleent toegang tot de digitale perspublicatiediensten verleend door uitgeverij Sudpresse (Sudpresse S.A.). Het gaat om diensten die uitgeverij Sudpresse ook afzonderlijk op de markt aanbiedt in het kader van haar 'Premium ' aanbod (momenteel beschikbaar tegen de marktprijs van 14 euro per maand). Het abonnement verleent toegang tot alle perspublicatiediensten die zijn inbegrepen in dit aanbod, namelijk de volgende digitale kranten: ‘La Meuse’, ‘La Nouvelle Gazette’, ‘La Province’, ‘Nord Eclair’ en ‘La Capitale’. De wettelijke vermeldingen en de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het abonnement ‘Sudpresse Premium’ zijn beschikbaar op de volgende websites: http://www.rossel.be/mentions-legales/sudpresse-2/cgu-2/ en www.rossel.be/mentions-legales/sudpresse-2/cgv-2/
Voorwaarden van de promoties
DUO RELAX (NET + MOBILE)
NO ACTIVATION FEE (NORMALLY €50) – WEBDEAL: NO INSTALLATION FEE (NORMALLY €60) PLUS €10 DISCOUNT FOR A PERIOD OF THREE MONTHS

Offer valid for all new 6-month Duo (NET + MOB) Relax subscriptions taken out between 29 June and 16 August 2021 inclusive. For existing VOO customers, this offer is valid only when adding an extra fixed service to their subscription package. An installation fee (€60) is payable except for customers who place their order via the website www.voo.be. Customers who place their order via the www.voo.be website receive a further €10 discount for a period of three months.
DUO MAX (NET + MOBILE)
GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50) - WEBDEAL: GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN € 10 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van zes maanden op een Duo (NET + MOB) Max bij intekening van 29 juni tot en met 16 augustus 2021. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Er zijn installatiekosten (€ 60) verschuldigd, behalve voor klanten die bestellen via de website www.voo.be. Klanten die bestellen via de website www.voo.be krijgen € 10 extra korting gedurende drie maanden.
TRIO RELAX (mobiel)
GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN € 44,50 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN - WEBDEAL: € 44,50 KORTING GEDURENDE EEN EXTRA MAAND

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van zes maanden op een Trio (Mobile) Relax bij intekening van 29 juni tot en met 16 augustus 2021. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die bestellen via de website www.voo.be krijgen € 44,50 korting gedurende een extra maand.
TRIO MAX (mobiel)
GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN € 44,50 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN - WEBDEAL: € 44,50 KORTING GEDURENDE EEN EXTRA MAAND

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van zes maanden op een Trio (Mobile) Max bij intekening van 29 juni tot en met 16 augustus 2021. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die bestellen via de website www.voo.be krijgen € 44,50 korting gedurende een extra maand.
QUATRO RELAX
GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN € 44,50 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN - WEBDEAL: € 44,50 KORTING GEDURENDE EEN EXTRA MAAND

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van zes maanden op een Quatro Relax bij intekening van 29 juni tot en met 16 augustus 2021. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die bestellen via de website www.voo.be krijgen € 44,50 korting gedurende een extra maand.
QUATRO MAX
NO ACTIVATION FEE (NORMALLY €50) OR INSTALLATION FEE (NORMALLY €60) PLUS €44.50 DISCOUNT FOR THREE MONTHS - WEBDEAL: €44.50 DISCOUNT FOR ONE FURTHER MONTH

Offer valid for all new 6-month Quatro Max subscriptions taken out between 29 June and 16 August 2021 inclusive. For existing VOO customers, this offer is valid only when adding an extra fixed service to their subscription package. Customers who place their order via the www.voo.be website receive a €44.50 discount for one further month.
HERO mobile
MOBILE: € 7 KORTING GEDURENDE 6 MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement op VOOmobile (in stand-alone) of voor elke toevoeging van een gsm in het kader van een pack, bij intekening van 24 maart tot en met 29 maart 2021. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een mobiele dienst aan de abonnementsformule.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.voo.be of in onze winkels. Prijzen en kenmerken op 1/02/2021.
VOOsport
AANGEBODEN IN DE PACKS TRIO MOBILE EN QUATRO TOT 31/12/2021

5€ in de MAX- of TATOO-pakketten, 8€ in de WAHOO- of RELAX-pakketten en 11€ in de TOUDOOO-pakketten of de SOLO TV. VOOsport is alleen beschikbaar in pakketten met TV.
speedline__spacer
Web only
Tot
-60%
op onze packs gedurende 4 maanden