Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser

Tot 80 Belgische en internationale zenders

Elke maand gratis geschenken!

 • 1 gratis vod

  Madeleine Collins

 • TV-Extra’s gratis

  bij onze mooiste packs

 • Exclusieve programma’s die ongecodeerd worden aangeboden

Een aanbod dat zich aanpast aan uw behoeften

 • Comfort TV

  Tot 80 zenders
  • Beschikbaar op uw TV via een set-top box
  • Beschikbaar in streaming via de VOO TV+ app
  • Een lopend programma opnieuw starten
  • Tv-programma's tot zeven dagen terug bekijken
  • Programma’s opnemen
 • De essentie TV LIGHT

  21 zenders
  • Beschikbaar op uw TV via een set-top box
  • Beschikbaar in streaming via de VOO TV+ app
  • Een lopend programma opnieuw starten
  • Tv-programma's tot zeven dagen terug bekijken
  • Programma’s opnemen

De VOO TV+ ervaring

 • Bekijk uw favoriete programma's in streaming op al uw schermen

 • Geavanceerde functies: replay, herstart een programma in uitvoering,...

 • Beeld van topkwaliteit

Ontdek onze aanbiedingen met televisie

net
tv
vanaf 61.00
WEB ONLY
30
,50 € / maand
Onze voorwaarden
net
mobile
tv
vanaf 71.00
PROMOTIE
38
,00 € / maand
Onze voorwaarden
net
mobile
tv
tel
vanaf 81.00
PROMOTIE
48
,00 € / maand
Onze voorwaarden
Onze voorwaarden
TV
TV Light

De aanbieding TV LIGHT is beschikbaar voor klanten die al een abonnement voor vast internet hebben bij VOO (afzonderlijk of in een pack).

De inhoud van deze aanbieding is toegankelijk in de hele Europese Unie:

 • via de app VOO TV+ (beschikbaar in de App Store van Apple of in de Play Store)
 • via https://tvplus.voo.be/

De aanbieding TV LIGHT en de inhoud ervan zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in de privé- en gezinssfeer. De abonnee neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich voor de keuze en vertrouwelijkheid van zijn wachtwoord. De abonnee verbindt zich ertoe zijn wachtwoord en zijn codes aan geen enkele derde mee te delen, behalve aan personen die op hetzelfde adres wonen. De dienst mag in geen geval gebruikt worden voor kopieën of opnames op eender welke drager, noch voor het heruitzenden of het openbaar uitzenden van de programma’s. Onverminderd het recht van VOO om het contract van de abonnee die deze bepaling schendt te beëindigen, kan deze laatste burgerlijk en strafrechtelijk vervolgd worden.

Elk abonnement op de TV LIGHT-dienst verleent toegang tot de dienst via 5 afzonderlijke apparaten en is beperkt tot 5 gelijktijdige sessies, met uitzondering van de zenders van de RTBF en Be tv, die beperkt zijn tot 2 gelijktijdige sessies. Meer informatie over de regels voor de aansluiting van nieuwe apparaten en de lijst van besturingssystemen die compatibel zijn met de app VOO TV+ vindt u hier.

VOOsport World

VOOsport World is een Optie die beschikbaar is voor alle abonnees op een interactieve tv-dienst van VOO. Interactieve tv is toegankelijk via de évasion-box, de app VOO TV+ en/of de VOOcorder in packs die minstens een NET- en tv-formule bevatten.

VOOsport

VOOsport is een Optie die beschikbaar is voor alle abonnees op een interactieve tv-dienst van VOO. Interactieve tv is toegankelijk via de évasion-box, de app VOO TV+ en/of de VOOcorder in packs die minstens een NET- en tv-formule bevatten.

Kennismakingsformule : een maand gratis

Kennismakingsformule: een maand gratis een abonnement op een van de volgende tv-extra’s van VOO: BeTV (€ 25), Voo Sport World (€ 17) of combo Gezin (Be TV, Family Fun en Discover More: € 40) .

Aanbod geldig voor elk nieuw abonnement op Be tv, Voo Sport World, combo Gezin (Family Fun, Discover More, Voo Sport, Voo Sport World). Klanten die in de voorbije 12 maanden al geabonneerd waren op een van deze producten komen niet in aanmerking voor de Kennismakingsformule voor dit product. Het is niet mogelijk om te genieten van de Kennismakingsformule bij het afsluiten van een abonnement op een Tv-extra via de évasion-box.

Installatiekosten Standaard

Opening TV met technicus verplaatsing zonder klant afspraak

Family Fun

Family Fun is een Optie die beschikbaar is voor alle abonnees op een interactieve tv-dienst van VOO. Interactieve tv is toegankelijk via de évasion-box, de app VOO TV+ en/of de VOOcorder in packs die minstens een NET- en tv-formule bevatten. Aanbieding niet cumuleerbaar met Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.

box .évasion

Terugkeren naar het begin van het programma dat bezig is. De functies ‘Bekijken en Herbekijken’ en ‘Tot zeven dagen terugkijken’ zijn beschikbaar voor zover de programma’s/zenders beschikbaar zijn.

Er zijn overstapkosten ten bedrage van € 60 verschuldigd voor klanten die al over een VOOcorder beschikken en geen nieuwe dienst toevoegen aan hun abonnement.

Discover More

Discover More is een Optie die beschikbaar is voor alle abonnees op een interactieve tv-dienst van VOO. Interactieve tv is toegankelijk via de évasion-box, de app VOO TV+ en/of de VOOcorder in packs die minstens een NET- en tv-formule bevatten. Aanbieding niet cumuleerbaar met Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.

Be tv

Be tv is een Optie die beschikbaar is voor alle abonnees op een interactieve tv-dienst van VOO. Interactieve tv is toegankelijk via de évasion-box, de app VOO TV+ en/of de VOOcorder in packs die minstens een NET- en tv-formule bevatten.

Be on demand: dienst beschikbaar op de netwerken van VOO met een compatibele decoder. Het programma kan drie keer besteld worden en kan enkel bekeken worden binnen de 48 uur volgend op elke bestelling. Films, series en wekelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende de 30 dagen die volgen op de vertoning ervan. Dagelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende een week na hun eerste vertoning.”

Adults only

De opties voor volwassenen (Classé X, Man X, My X Pass) zijn een extra dienst die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve televisie van VOO. Aanbieding niet cumuleerbaar met TV Light.

Conditions des promotions
DUO NET SUPER RELAX + TV

GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50) EN € 10 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN – WEBDEAL: GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) en € 30,50 EXTRA KORTING GEDURENDE 6 MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een DUO NET SUPER RELAX + TV bij intekening van 08/11/2022 tot en met 28/11/2022. Er zijn installatiekosten (€ 60) verschuldigd, behalve voor klanten die bestellen via de website www.voo.be. Klanten die bestellen via de website www.voo.be krijgen bovendien € 30,50 extra korting gedurende 6 maanden. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Prijzen en kenmerken op 01/11/2022.

TRIO NET SUPER RELAX + TV + MOBILE

GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN € 33 KORTING GEDURENDE ZES MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een TRIO NET SUPER RELAX + TV + MOBILE bij intekening van 08/11/2022 tot en met 28/11/2022. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Prijzen en kenmerken op 1/11/2022.

QUATRO NET SUPER RELAX + TV + MOBILE + TEL

GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50), GRATIS INSTALLATIE (t.w.v. € 60) EN € 33 KORTING GEDURENDE ZES MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een QUATRO NET SUPER RELAX + TV + MOBILE + TEL bij intekening van 08/11/2022 tot en met 28/11/2022. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Prijzen en kenmerken op 1/11/2022.