i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser

DUO-pack

Met het nieuwe DUO-pack (NET + MOBILE) blijft u verbonden waar en wanneer u maar wilt en u profiteert ondertussen van bliksemsnel vast en mobiel internet.

Uw verbruik
NET
MOBILE
 • NET

  400 Mbps Onbeperkt volume

 • MOBILE

  Onbeperkt bellen en sms’en

68 0
,00 € / maand
Vergelijk dit pack Onze voorwaarden
speedline__spacer
NET

Van 125 tot 400 Mbps
Pas uw internet aan aan uw leven!

Dankzij de kabeltechnologie van VOO kan het hele gezin tegelijk genieten van supersnel internet. En dat zonder downloadlimiet.

Muziek en films streamen, online gamen, spraakassistentie enz. Ons internet speelt in op uw behoeften van vandaag en morgen.

Zie internetvoorwaarden
speedline__spacer
speedline__spacer
mobile picture
mobile

Een gsm-abonnement dat gemoedsrust biedt

Dankzij onze 3-in-1-formule blijft u altijd verbonden, zonder kosten buiten abonnement op uw factuur!

 • Data in overvloed
  U geniet van optimaal surfcomfort dankzij het snelste internet van uw streek!
 • Gegarandeerd continu data
  Blijf surfen, zelfs als uw breedband datavolume opgebruikt is! Uw snelheid wordt gewoon beperkt tot 512 kbps.
 • Onbeperkt bellen en sms’en
  Bel en sms zonder beperkingen in België! U kunt uw naasten op elk moment bereiken.

U kunt extra simkaarten toevoegen tijdens uw bestelling.
Zie mobiele voorwaarden
NET
MOBILE
55 0
,50 € / maand
NET
MOBILE
68 0
,00 € / maand
INTERNET
Downloadsnelheid 125 Mbps400 Mbps
Uploadsnelheid 6,5 Mbps20 Mbps
Downloadvolume onbeperkt onbeperkt
Extra volume --
Modem Inbegrepen Inbegrepen
mobile
Oproepen & sms'en
onbeperkt
onbeperkt
Data-abonnement
5 GB
5 GB
Onze voorwaarden
Mobile
Onbeperkte Mobiele Plannen

Alle ‘onbeperkte’ diensten van VOO zijn uitsluitend voorbehouden voor een normaal, privé- en persoonlijk gebruik. Dankzij dit normale gebruik kan de Klant intensief gebruikmaken van de diensten aangeboden door VOO. Een gebruik dat hoger ligt dan een totaal van 6000 belminuten en 6000 sms’en per maand, wordt beschouwd als abnormaal (1 belminuut = 1 sms). Bij een abnormaal gebruik zal VOO de Klant meerkosten aanrekenen van € 0,23 per extra belminuut en € 0,07 per extra sms.

Optie Data

Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement op de optie Data met Promo Smartphone van VOOmobile met een verbintenis van 24 maanden gekoppeld aan de smartphone. De optie is enkel mogelijk als aanvulling bij een abonnement op VOOmobile, en twee keer per klantnummer. Deze aanbieding is voorbehouden voor klanten zonder betaalachterstand die minstens drie maanden geabonneerd zijn op een interactieve dienst van VOO (internet, interactieve digitale televisie en/of vaste telefonie) of minstens 6 maanden op analoge/digitale televisie van VOO of op VOOmobile. De smartphone is beschikbaar in de winkels van VOO of wordt bij de klant thuis geleverd op het opgegeven Belgische adres na betaling van de factuur voor de smartphone. Het in de loop van een maand niet gebruikte datavolume wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en in Europa.

Optie Naar de rest van Europa

Met de optie Naar de rest van Europa belt u 60 minuten en stuurt u 60 sms’en vanuit België naar de rest van Europa. Boven dit volume geldt het standaardtarief. Een optie ‘Naar de rest van Europa’ per simkaart. De belminuten en sms’en inbegrepen bij de optie ‘Naar de rest van Europa’ zijn niet geldig naar satellietnetwerken of speciale nummers (stemmen, 0900 enz.). Niet-gebruikte minuten en sms’en in de loop van een maand worden niet overgedragen naar de volgende maand. Oproepen naar een Europees land worden vanaf de 31e seconde aangerekend per seconde. De eerste 30 seconden van elke oproep worden altijd aangerekend.

Landen gedekt door de optie Naar de rest van Europa
Andorra, Azoren, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröereilanden, Finland, Frankrijk, Gibraltar (VK), Griekenland, Guernsey (Verenigd Koninkrijk), Hongarije, Ierland, IJsland, Italië (*), Jersey (Verenigd Koninkrijk), Kroatië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, eiland Man (Verenigd Koninkrijk), Monaco, Nederland (**), Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Sint Maarten, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden

(*) Met uitzondering van de postcodes 310, 313, 350, 319: vallen onder het tarief van de internationale zone 3
(**) Met uitzondering van de postcodes 6320, 6321, 6322, 6351, 6560, 6561, 6587, 6588, 6589, 6590, 6591, 6592, 6593, 6800, 6801, 6866, 688: 6593, 6800: vallen onder het tarief van de internationale zone 3

078-tarieven

Oproepen naar 078 zijn inbegrepen in uw forfait of worden gefactureerd als nationale oproepen buiten het forfait als u niet geniet van een actief nationaal forfait of als uw belminuten opgebruikt zijn.

NET
Snelheid bij het downloaden en uploaden

De download- en uploadsnelheid hangt onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.

Resultaten van de Nperf-analyse

Resultaten gebaseerd op de analyse van de ‘Nperf’ Speedtest voor de periode van 1 januari tot 31 december 2021.

Onbeperkt maandelijks volume

Het aanbod van de dienst Onbeperkt Internet van VOO is bedoeld voor persoonlijk en privégebruik door de klant. Het onbeperkte karakter van de dienst zal niet verzekerd zijn in geval van fraude, misbruik, gebruik dat de rechten van derden aantast, met name hun intellectuele eigendomsrechten, of gebruik dat misbruik inhoudt in de zin van de rechtspraak. De klant moet uitgerust zijn met een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0 om te kunnen genieten van het aanbod NET LIGHT, RELAX en MAX. Als de klant een dergelijk abonnement afsluit en op het moment van de intekening op het aanbod geen VOO-modem heeft die compatibel is met eurodocsis 3.0, zal zijn huidige modem gratis vervangen worden door een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0.

Voorwaarden van de promoties
DUO NET+MOB MAX

GRATIS ACTIVERING (t.w.v. € 50)

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van zes maanden op een DUO NET+MOB MAX bij intekening van 28/06/2022 tot en met {endDate-1}}. Er worden installatiekosten (€ 60) aangerekend. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Prijzen en kenmerken op 01/06/2022.

speedline__spacer
PROMOTIE