i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
Scroll
<strong>GIGABOOST:</strong><br>internet met een snelheid van 1 GIGA/sec.

GIGABOOST:
internet met een snelheid van 1 GIGA/sec.

Het ultrasnelle internet van VOO komt naar uw stad!
Upgrade voor €15/maand.
promotie
Vrijblijvend 3 maanden gratis

Supersnel 1 GIGA-internet, wat betekent dat concreet?

 • Gedaan met wachten
  U surft en downloadt 2,5 keer sneller, tot 1000 megabit/seconde – of 1 GIGA – dankzij het supersnelle internet.
 • Stream zonder vertraging
  Bekijk uw favoriete serie in ultrahoge resolutie zonder vertraging, zelfs als verschillende gezinsleden tegelijk online zitten.
 • Download uw games supervlot
  Gedaan met dat eindeloze laadbalkje. Laat uw verbinding u niet langer afremmen als u uw games downloadt.
 • Thuiswerken zonder blokkeren
  Het scherm dat midden in een vergadering op afstand bevriest, is voorbij. Zo ook het eindeloos downloaden van bestanden.
 • Geen kopzorgen meer
  Vaarwel spanningen, iedereen in huis kan tegelijkertijd genieten van de aansluiting.
15 ,00 € / maand

Beschikbaar in combinatie met al onze MAX-packs

promotie
Vrijblijvend 3 maanden gratis
Waar is GIGA beschikbaar?
Luik, Wavre, Charleroi
Binnenkort

Brussel, ...

Is GIGA al beschikbaar bij u?

Entrez votre adresse pour vérifier la disponibilité du Gigabit chez vous.
speedline__spacer

Internet via de kabel

Betrouwbaar en steeds sneller

Op het vlak van supersnel internet zijn de volgende technologieën beschikbaar: DSL, glasvezel en coaxkabel.

Waarom opteren voor de kabel? Omdat deze technologie een supersnelle downloadsnelheid biedt die nu nog sneller is, dankzij de implementatie van 1 GIGA/sec. op het netwerk van VOO.

Resultaat: het hele gezin kan surfen of streamen zonder verbindingsproblemen of vertraging, en u profiteert van een nog hogere downloadsnelheid.

Onze supersnelle internettechnologie

De downloadsnelheid van uw internetverbinding wordt gemeten in bits per seconde. Een gigabit, dat is een miljard bits! Daarom spreken we van een supersnelle verbinding.

Er zijn verschillende technologieën mogelijk voor supersnel internet. Vaak spreken we dan van Fiber To The Home of FTTH (glasvezel tot in de woning). Maar voor glasvezel tot in de woning zijn meestal wegenwerken en complexe, trage en dure ingrepen vereist.
Het krachtige netwerk van VOO, dat zowel uit glasvezel als coaxkabels bestaat, biedt de mogelijkheid om efficiënt zeer grote hoeveelheden signalen en gegevens te transporteren (analoge tv, digitale tv, VoD, internet enz.).

In de loop der jaren heeft VOO zijn netwerk ontwikkeld om steeds meer signalen te kunnen verzenden. We hebben nu een nieuwe kabel- en modemtechnologie geïmplementeerd: DOCSIS 3.1! Door deze evolutie kunnen wij u nog hogere snelheden bieden dankzij krachtigere transmissies en nieuwe algoritmen die de efficiëntie van de codering nog verhogen.
Onze voorwaarden
Optie Gigaboost
*Optie voorbehouden voor abonnees met een Max-pack of een voormalige Tatoo-formule die over een CGA-modem beschikken. Optie verkrijgbaar vanaf 12 oktober 2021, uitsluitend in bepaalde zones van de steden Luik, Waver en Charleroi. Controleer de beschikbaarheid van de optie GIGABOOST op uw adres via de URL: www.voo.be/nl/internet/gigaboost. De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding kunnen de bereikte snelheden lager liggen. Drie maanden abonnement (t.w.v. 45 EUR) gratis: aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement op de optie GIGABOOST. Aanbieding niet geldig voor klanten die eerder al geabonneerd waren op de optie GIGABOOST.
Voorwaarden van de promoties
Promotie Gigaboost
Drie maanden abonnement (t.w.v. 45 EUR) gratis: aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement op de optie GIGABOOST. Aanbieding niet geldig voor klanten die eerder al geabonneerd waren op de optie GIGABOOST.
speedline__spacer
promotie
-50%
per maand gedurende 3 maanden