Scroll
Extra Adults Only
Decorator

Extra Adults Only

Please, do not disturb

Uw onbeperkte toegang tot erotiek om te genieten van meer dan 500 volledige erotische films in HD en af te wisselen dankzij een catalogus met 15 categorieën. En, onder ons: van My X Pass geniet u waar u maar wilt, wanneer u maar wilt, en zelfs op al uw schermen!

20 ,00 € / maand
artcore
evil angel

Telkens weer nieuwe verrassingen

Doorbreek de sleur! Met My X Pass beschikt u over een catalogus met meer dan 500 erotische films die voortdurend vernieuwd wordt! En dankzij de multi-schermen zijn ze te bekijken via je tv-box en via de VOO TV+ app. De zevende hemel is vlakbij!

Voor elk wat wils

Kies uit 15 categorieën: Amateurs, Anaal, Etnisch, Extreem, Gay, Grote borsten, Jongeren +18, Lesbisch, Met meer, Milfs, Parodieën, Rijper, Stars, Trans/bi, Uniformen, Vintage.

Erotica van topkwaliteit

Volledige films in high definition van de belangrijkste studio’s uit de eroticasector (Jacquie et Michel, Evil Angel, Private …) en meer gerichte producties.

Onze eroticazenders

 • man-x
  11 ,00 € / maand

  Man X

  Mannen onder elkaar ... Een eroticazender om elke dag de beste films te ontdekken voor mannen die van mannen houden.
 • classe-x
  15 ,00 € / maand

  Classé X

  Uw (heel eigen) privéclub. De 5 beste zenders van de Franse en Amerikaanse erotiek om uw tv-avonden pit te geven. Met Dorcel XXX, Dorcel TV, Colmax, Hustler en XXL.