i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
Scroll
Het snelste mobiele<br />internet van uw streek

Het snelste mobiele
internet van uw streek

Gemeten door Commsquare in 2020 en 2021*
Gemeten door Commsquare
speedline__spacer

Het snelste en
krachtigste netwerk

Een snellere download- en uploadsnelheid dan bij de concurrentie en uitstekende resultaten voor surfen op het internet en videostreaming (bron: Commsquare).

Downloadsnelheid meer dan 10 seconden

97 Mbps
31%
efficiënter
93 Mbps
81 Mbps

Temps de téléchargement pour un fichier de 10MB

1,2s
33%
sneller
1,5s
1,8s

Slaagpercentage voor het laden van een webpagina

98,8 %
de meest efficiënte
98,8%
98,0%

97% van het Belgisch grondgebied heeft 4G/3G-dekking

Map

Wist u dit al?

Het netwerk van Telenet/VOO blijft investeren om zijn klanten een steeds betere mobiele ervaring aan te bieden

Commsquare heeft onlangs de resultaten gepubliceerd van zijn studie over de prestaties van de Belgische mobiele netwerken voor 3.000 km aan netwerken in Brussel en Wallonië van 30/06/2021 tot 07/07/2021.

Onze packs met gsm, da’s een MAXimum aan voordelen

Door te kiezen voor een TRIO Mobile MAX- of QUATRO MAX-pack beschikt u niet alleen over een voordelig gsm-abonnement en een inbegrepen tv-Extra naar keuze, maar ook over het snelste internet van België.

Onbeperkt gsm en voor een scherpe prijs

Royale datavolumes in al onze abonnementen, zelfs voor grootgebruikers.

speedline__spacer
Onze voorwaarden
Commsquare
Résultats basés sur l’analyse réalisée par Commsquare pour la période du 29 juin au 6 juillet 2020 inclus. Retrouvez les résultats détaillés de cette analyse sur voo.be
Voorwaarden van de promoties
TRIO MAX (mobiel)
GRATIS ACTIVERING (T.W.V. € 50), GRATIS INSTALLATIE (T.W.V. € 60), ZES MAANDEN ABONNEMENT OP VOO INTERNET SECURITY (T.W.V. € 30) EN € 20 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN
Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Trio (Mobile) Max bij intekening van 5 oktober tot en met 15 november 2021. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die al geabonneerd waren op Voo Internet Security in de 14 maanden voorafgaand aan hun intekening op de aanbieding krijgen geen 6 maanden abonnement gratis.
QUATRO MAX
GRATIS ACTIVERING (T.W.V. € 50), GRATIS INSTALLATIE (T.W.V. € 60), ZES MAANDEN ABONNEMENT OP VOO INTERNET SECURITY (T.W.V. € 30) EN € 25 KORTING GEDURENDE DRIE MAANDEN
Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Quatro Max bij intekening van 5 oktober tot en met 15 november 2021. Voor bestaande klanten van VOO is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Klanten die al geabonneerd waren op Voo Internet Security in de 14 maanden voorafgaand aan hun intekening op de aanbieding krijgen geen 6 maanden abonnement gratis.
speedline__spacer
promotie
-50%
per maand gedurende 3 maanden